Thule Omnistor adapteur marquise Fiat Ducato H2L2 depuis 2007 série 6 avec kit de étanché pour transporteur à toit

No. d'article 9315730
Met een goede luifel kunt u heerlijk naast uw camper of caravan ontspannen in de schaduw. Thule biedt een groot assortiment adapters voor een perfecte bevestiging van de Omnistor luifels. Hiermee kunt u uw luifel altijd op de juiste manier op uw camper installeren. Luifel adapter voor de camper
Prix de vente conseillé
€ 114,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Met een goede luifel kunt u heerlijk naast uw camper of caravan ontspannen in de schaduw. Thule biedt een groot assortiment adapters voor een perfecte bevestiging van de Omnistor luifels. Hiermee kunt u uw luifel altijd op de juiste manier op uw camper installeren.

Luifel adapter voor de camper

Een luifel adapter biedt u meer mogelijkheden bij het monteren van uw luifel. Deze Thule Omnistor adapter is geschikt voor de Fiat Ducato H2L2 vanaf 2007, de Citroën Jumper en de Peugeot Boxer. U kunt hiermee serie 6 Thule Omnistor luifels op het dak van uw busje installeren. Het systeem is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Deze set bevat ook een afdichtingskit voor een dragersysteem, zodat u uw luifel perfect kunt installeren. Monteer de luifel met behulp van de adapter en geniet van de zomer.

Belangrijkste kenmerken

  • Dakmontage
  • Geschikt voor de Fiat Ducato H2L2 vanaf 2007, Citroën Jumper en Peugeot Boxer
  • Geschikt voor serie 6 Thule luifels
  • Inclusief afdichtingskit voor dakdrager

De voordelen van een Thule Omnistor luifel

Thule heeft luifels in allerlei modellen, geschikt voor ieder voertuig. Ze bieden schaduw én bescherming tegen de weerselementen. De luifels zijn uitgerust met diverse innovatieve handigheidjes die het gebruiksgemak verhogen. Handmatige luifels beschikken over een uitschuifbare zwengel en gemotoriseerde luifels zijn voorzien van een afstandsbediening of schakelaar. Hiermee kan de luifel gemakkelijk uitgerold worden. Met het Thule Quick Release systeem zijn de steunpoten snel te ontgrendelen. Ze worden verticaal uit de voorlijst neergelaten om mogelijke schade aan de voertuigwand te voorkomen. Vervolgens kunt u ze op de juiste hoogte vastklikken met het Thule Quick Lock systeem. Verder zijn alle modellen uitgerust met stevige knikarmen voor een perfecte doekspanning. De luifels worden getest in verschillende weersomstandigheden om een optimale stabiliteit te bieden.

De adapters van Thule worden ontwikkeld in samenspraak met en goedgekeurd door voertuigfabrikanten. Met de bijbehorende adapters zijn de luifels op vrijwel elke voertuig te monteren en bieden ze een optimale bescherming van de zon.

Spécifications
Marque Thule
Couleur Primaire Argent
External article number 301651
Code EAN 5415182045704
Garantie 2 année
Marque CE

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours