Thule Omnistor adaptateur Renault Master - Opel Movano >2011 série 6

No. d'article 9314320
Met een goede dakluifel kunt u heerlijk naast uw camper of caravan ontspannen in de schaduw. Thule biedt een ruim assortiment aan adapters voor een perfecte bevestiging van de Omnistor luifels. Hiermee kunt u uw luifel altijd op de juiste manier aan uw camper installeren. Luifel adapter voor de
Prix de vente conseillé
€ 129,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Met een goede dakluifel kunt u heerlijk naast uw camper of caravan ontspannen in de schaduw. Thule biedt een ruim assortiment aan adapters voor een perfecte bevestiging van de Omnistor luifels. Hiermee kunt u uw luifel altijd op de juiste manier aan uw camper installeren.

Luifel adapter voor de camper

Een speciale luifel adapter biedt meer mogelijkheden om een luifel te monteren. Zo maakt een Thule adapter het mogelijk om een luifel op het dak te monteren of op een camper zonder vlakke wand. Met deze luifel adapter kunt u een serie 6 Thule luifel monteren op het dak van een Renault Master of Opel Movano vanaf 2011. Het systeem is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Monteer de luifel met behulp van de adapters en creëer uw persoonlijke plekje, beschermd van de zon.

Belangrijkste kenmerken

  • Dakmontage
  • Geschikt voor Renault Master en Opel Movano vanaf 2011
  • Geschikt voor serie 6 Thule luifels

De voordelen van een Thule Omnistor luifel

Thule heeft luifels in allerlei modellen, geschikt voor ieder voertuig. Ze bieden schaduw én bescherming tegen de weerselementen. De luifels zijn uitgerust met diverse innovatieve handigheidjes die het gebruiksgemak verhogen. Handmatige luifels beschikken over een uitschuifbare zwengel en gemotoriseerde luifels zijn voorzien van een afstandsbediening of schakelaar. Hiermee kan de luifel gemakkelijk uitgerold worden. Met het Thule Quick Release systeem zijn de steunpoten snel te ontgrendelen. Ze worden verticaal uit de voorlijst neergelaten om mogelijke schade aan de voertuigwand te voorkomen. Vervolgens kunt u ze op de juiste hoogte vastklikken met het Thule Quick Lock systeem. Verder zijn alle modellen uitgerust met stevige knikarmen voor een perfecte doekspanning. De luifels worden getest in verschillende weersomstandigheden om een optimale stabiliteit te bieden.

De adapters van Thule worden ontwikkeld in samenspraak met en goedgekeurd door voertuigfabrikanten. Met de bijbehorende adapters zijn de luifels op vrijwel elke voertuig te monteren en profiteert u van optimale beschutting tegen de zon.

Spécifications
Marque Thule
Modèle Renault Master
Couleur Primaire Argent
External article number 308959
Poids net kg 0.8 kg
Code EAN 5415182007795
Garantie 2 année

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours