Thule Omnistor adaptateur LMC Caravan roof (jeu)

No. d'article 9313560
Met een goede dakluifel kunt u heerlijk naast uw camper of caravan ontspannen in de schaduw. Thule biedt een ruim aanbod aan luifels die u hiervoor kunt gebruiken. Met deze adapter voor caravans van LMC kunt u de Thule luifel op het dak van uw caravan monteren, zodat u aan de wand meer ruimte
Prix de vente conseillé
€ 13,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Met een goede dakluifel kunt u heerlijk naast uw camper of caravan ontspannen in de schaduw. Thule biedt een ruim aanbod aan luifels die u hiervoor kunt gebruiken. Met deze adapter voor caravans van LMC kunt u de Thule luifel op het dak van uw caravan monteren, zodat u aan de wand meer ruimte overhoudt.

Luifel adapter voor de caravan

Thule biedt met haar luifelassortiment de mogelijkheid om luifels aan de wand of op het dak van uw caravan te monteren. Wanneer ze aan de wand worden geplaatst, kan de luifel in sommige gevallen problemen opleveren. Het kan bijvoorbeeld de mogelijkheid om een voortent te plaatsen beperken, of de luifel kan lager zitten dan u eigenlijk zou willen. Het heeft daarom de voorkeur om de luifel op het dak van de caravan te monteren. Een luifel adapter van Thule biedt de oplossing. Hiermee kan de luifel eenvoudig aan het dak van het voertuig bevestigd worden. Deze adapter is geschikt voor LMC caravans. Monteer de luifel met behulp van de adapters en creëer uw persoonlijke plekje, beschermd van de zon.

Belangrijkste kenmerken

  • Dakmontage
  • Geschikt voor LMC caravans

De voordelen van een Thule Omnistor luifel

Thule heeft luifels in allerlei modellen, geschikt voor ieder voertuig. Ze bieden schaduw én bescherming tegen de weerselementen. De luifels zijn uitgerust met diverse innovatieve handigheidjes die het gebruiksgemak verhogen. Handmatige luifels beschikken over een uitschuifbare zwengel en gemotoriseerde luifels zijn voorzien van een afstandsbediening of schakelaar. Hiermee kan de luifel gemakkelijk uitgerold worden. Met het Thule Quick Release systeem zijn de steunpoten snel te ontgrendelen. Ze worden verticaal uit de voorlijst neergelaten om mogelijke schade aan de voertuigwand te voorkomen. Vervolgens kunt u ze op de juiste hoogte vastklikken met het Thule Quick Lock systeem. Verder zijn alle modellen uitgerust met stevige knikarmen voor een perfecte doekspanning. De luifels worden getest in verschillende weersomstandigheden om een optimale stabiliteit te bieden.

De adapters van Thule worden ontwikkeld in samenspraak met en goedgekeurd door voertuigfabrikanten. Met de bijbehorende adapters zijn de luifels op vrijwel elke voertuig te monteren en bieden ze een optimale bescherming van de zon.

Spécifications
Marque Thule
Modèle LMC
EANCode 5415182046343
Couleur Primaire Argent
External article number 307064
Poids net (kg) 0,55
Garantie 2 année
Type de montage Toit

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours