Thule Omnistor adaptateur Hymer B2 Class série 5 - 6,00m

No. d'article 9314800
Met een goede luifel kunt u heerlijk naast uw camper of caravan ontspannen in de schaduw. Thule biedt een groot assortiment adapters voor een perfecte bevestiging van de Omnistor luifels. Hiermee kunt u uw luifel altijd op de juiste manier op uw voertuig installeren. Luifel adapter voor de camper
Prix de vente conseillé
€ 309,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Met een goede luifel kunt u heerlijk naast uw camper of caravan ontspannen in de schaduw. Thule biedt een groot assortiment adapters voor een perfecte bevestiging van de Omnistor luifels. Hiermee kunt u uw luifel altijd op de juiste manier op uw voertuig installeren.

Luifel adapter voor de camper

Met een luifel adapter kunt u gemakkelijk een luifel aan de wand van uw camper monteren. Dit biedt bijvoorbeeld uitkomst wanneer uw voertuig geen vlakke wand heeft. Deze Thule Omnistor adapter is geschikt om een serie 5 Thule luifel van 6 meter op een Hymer Van/B2 te monteren. Het systeem is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Monteer de luifel met behulp van de adapter en creëer uw persoonlijke schaduwplekje. Zo kunt u heerlijk van de zomer genieten.

Belangrijkste kenmerken

  • Wandmontage
  • Geschikt voor Hymer Van/B2
  • Geschikt voor serie 5 Thule luifels
  • Breedte: 6 m

De voordelen van een Thule Omnistor luifel

Thule heeft luifels in allerlei modellen, geschikt voor ieder voertuig. Ze bieden schaduw én bescherming tegen de weerselementen. De luifels zijn uitgerust met diverse innovatieve handigheidjes die het gebruiksgemak verhogen. Handmatige luifels beschikken over een uitschuifbare zwengel en gemotoriseerde luifels zijn voorzien van een afstandsbediening of schakelaar. Hiermee kan de luifel gemakkelijk uitgerold worden. Met het Thule Quick Release systeem zijn de steunpoten snel te ontgrendelen. Ze worden verticaal uit de voorlijst neergelaten om mogelijke schade aan de voertuigwand te voorkomen. Vervolgens kunt u ze op de juiste hoogte vastklikken met het Thule Quick Lock systeem. Verder zijn alle modellen uitgerust met stevige knikarmen voor een perfecte doekspanning. De luifels worden getest in verschillende weersomstandigheden om een optimale stabiliteit te bieden.

De adapters van Thule worden ontwikkeld in samenspraak met en goedgekeurd door voertuigfabrikanten. Met de bijbehorende adapters zijn de luifels op vrijwel elke voertuig te monteren en bieden ze een optimale bescherming van de zon.

Spécifications
Marque Thule
Modèle Hymer B2
Couleur Primaire Argent
External article number 307978
Longueur du produit cm 600 cm
Poids net kg 0.55 kg
Code EAN 5415182004466
Garantie 2 année
Convient pour type d'auvent Wandmontage

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours