Thule Omnistor adaptateur High-Top série 5 (3 pièces)

No. d'article 9314190
Met een goede luifel kunt u heerlijk naast uw camper of caravan ontspannen in de schaduw. Thule biedt een groot assortiment adapters voor een perfecte bevestiging van de Omnistor luifels. Hiermee kunt u uw luifel altijd op de juiste manier op uw caravan installeren. Universele luifel adapter
Prix de vente conseillé
€ 64,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Met een goede luifel kunt u heerlijk naast uw camper of caravan ontspannen in de schaduw. Thule biedt een groot assortiment adapters voor een perfecte bevestiging van de Omnistor luifels. Hiermee kunt u uw luifel altijd op de juiste manier op uw caravan installeren.

Universele luifel adapter

Met een luifel adapter kunt u gemakkelijk een luifel aan de wand van uw camper monteren. Dit biedt bijvoorbeeld uitkomst wanneer uw voertuig geen vlakke wand heeft. Deze adapter is geschikt voor een aantal campers: de Laika Ecovip, de Bürstner, de Hobby en de Adria Coral. Hij kan gebruikt worden om Thule Omnistor luifels uit de series 5200, 8000 en 4900 op deze voertuigen te monteren. Het systeem is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Monteer de luifel met behulp van de adapter en creëer uw persoonlijke schaduwplekje. Zo kunt u heerlijk van de zomer genieten.

Belangrijkste kenmerken

  • Wandmontage
  • Geschikt voor: Laika Ecovip, Bürstner, Hobby en Adria Coral campers
  • Geschikt voor series 5200, 8000 en 4900 Thule luifels
  • 3 stuks

De voordelen van een Thule Omnistor luifel

Thule heeft luifels in allerlei modellen, geschikt voor ieder voertuig. Ze bieden schaduw én bescherming tegen de weerselementen. De luifels zijn uitgerust met diverse innovatieve handigheidjes die het gebruiksgemak verhogen. Handmatige luifels beschikken over een uitschuifbare zwengel en gemotoriseerde luifels zijn voorzien van een afstandsbediening of schakelaar. Hiermee kan de luifel gemakkelijk uitgerold worden. Met het Thule Quick Release systeem zijn de steunpoten snel te ontgrendelen. Ze worden verticaal uit de voorlijst neergelaten om mogelijke schade aan de voertuigwand te voorkomen. Vervolgens kunt u ze op de juiste hoogte vastklikken met het Thule Quick Lock systeem. Verder zijn alle modellen uitgerust met stevige knikarmen voor een perfecte doekspanning. De luifels worden getest in verschillende weersomstandigheden om een optimale stabiliteit te bieden.

De adapters van Thule worden ontwikkeld in samenspraak met en goedgekeurd door voertuigfabrikanten. Met de bijbehorende adapters zijn de luifels op vrijwel elke voertuig te monteren en bieden ze een optimale bescherming van de zon.

Spécifications
Marque Thule
Modèle High-top
Couleur Primaire Argent
External article number 308005
Poids net kg 0.55 kg
Code EAN 5415182004664
Garantie 2 année
Convient pour type d'auvent Wandmontage

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours