Livn panneau infrarouge Plus 500 90x60cm noir

No. d'article 5962350
Geniet van aangename warmte met de infraroodpanelen van Livn. Gezonder, efficiënter en duurzamer. Dat is wat infraroodpanelen uniek maakt ten opzichte van verwarming via bijvoorbeeld een radiator. Bedien het Livn infraroodpaneel Plus 500 eenvoudig via de geaarde stekker óf met je smartphone.
Prix de vente conseillé
€ 229,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Geniet van aangename warmte met de infraroodpanelen van Livn. Gezonder, efficiënter en duurzamer. Dat is wat infraroodpanelen uniek maakt ten opzichte van verwarming via bijvoorbeeld een radiator. Bedien het Livn infraroodpaneel Plus 500 eenvoudig via de geaarde stekker óf met je smartphone.

Gezonde verwarming met IR-panelen

Wist je dat infrarood een milieuvriendelijke en gezonde vorm van verwarming is? Dat heeft alles te maken met de werking. Waar een radiator de lucht in huis verwarmt, verwarmt een infraroodpaneel jou en de objecten die in het bereik liggen met langgolvige stralingswarmte. Deze objecten geven vervolgens hun warmte geleidelijk af aan de ruimte. Vergelijk het met warme zonnestralen, maar dan zonder schadelijke UV-straling! Doordat de lucht op deze manier niet circuleert, voorkomt een infraroodpaneel tocht, condensvorming en droge lucht. Zo geef je stof, pollen en bacteriën minder kans om zich via de luchtstroming te verspreiden. Een groot voordeel voor mensen die last hebben van allergieën. Ook heeft infraroodverwarming een schimmel voorkomende werking. Infraroodstraling verwarmt en droogt muren, zonder de lucht in de ruimte te drogen.

Daarnaast verspil je geen energie aan het volledig opwarmen van de lucht in de ruimte, wat lang kan duren. Bevind jij je in het bereik van het paneel? Steek dan de stekker in het stopcontact of zet hem aan met je smartphone. Binnen enkele minuten is het genieten geblazen! Wist je dat de warmtepanelen van Livn relatief minder stroom verbruiken dan andere panelen in de markt? Het infraroodpaneel Plus 500 is geschikt als bijverwarming in ruimtes tot 10 m2. Dit is een indicatie en hangt onder andere af van de starttemperatuur van de ruimte, de mate van isolatie en het aantal ramen.

Belangrijkste voordelen

  • Vermogen: 500 W
  • Efficiënt en gezond verwarmen
  • Voorkomt tocht, condens en droge lucht
  • Bedienen met stekker of smartphone
  • Geschikt voor ruimtes tot 10 m2
  • Afmetingen: 90 x 60 x 4 cm (hxbxd)

Bediening via je smartphone

Geniet van aangename warmte en ondersteun tegelijkertijd je immuunsysteem met de infraroodpanelen van Livn. Bevestig het strakke design met aluminium frame eenvoudig aan de wand. Zie je het paneel liever aan het plafond hangen of op de grond staan? Dat kan met de apart verkrijgbare Livn voetenset of de plafondmontageset. Bedienen doe je eenvoudig via de geaarde stekker of met je smartphone. Dankzij het meegeleverde wifistopcontact maak je met een werkende WiFi verbinding en de gratis Livn app overal contact met het apparaat. Schakel het infraroodpaneel op geprogrammeerde momenten in en uit, lees af hoeveel elektriciteit het paneel gebruikt en meer! De apart verkrijgbare smartplug thermostaat biedt zelfs nog meer opties.

Genieten van de aangename en gezonde stralingswarmte van infrarood? Het Livn infraroodpaneel Plus 500 is veilig, zeer efficiënt en CO2-vrij. Ook verkrijgbaar in andere formaten.

Spécifications
Marque Livn
EANCode 8712757480760
Couleur Primaire Noir
Largeur du produit (cm) 60
Profondeur (cm) 4
Longueurt (cm) 90
Poids net (kg) 5,3
Garantie 2 année
Marque CE
Matériau Armature Aluminium
Temps d'échauffement (min) 8
Efficacité (%) 98
Longueur du cordon (m) 1,9
Tension d'alimentation 230V AC
Capacité 500 W
Température 100-115 °C
Capacité 500 W
Tension d'alimentation 230V AC

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours