Livn moodlight bande 3 mètres pour Essence

No. d'article 5951270
Wil jij extra sfeer toevoegen aan jouw Livn Essence haard? Gebruik dan deze los verkrijgbare moodlight strip. De drie meter lange LED strip is in te korten en heeft 13 kleuropties. 13 achtergrondkleuren Met de Livn moodlight strip creëer je een mooie achtergrondkleur rondom jouw Livn inbouwhaard
Prix de vente conseillé
€ 109,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Wil jij extra sfeer toevoegen aan jouw Livn Essence haard? Gebruik dan deze los verkrijgbare moodlight strip. De drie meter lange LED strip is in te korten en heeft 13 kleuropties.

13 achtergrondkleuren

Met de Livn moodlight strip creëer je een mooie achtergrondkleur rondom jouw Livn inbouwhaard Essence 140, 160 en 200. Je hebt keuze uit maar liefst 13 afzonderlijke kleuren, plus de optie om alle kleuren in een cyclus terug te laten komen. Sluit de LED strip aan de rechterkant van de Essence haard als volgt aan. Verwijder de beschermkap van de stekker voor de sfeerverlichting. Trek de stekker van de sfeerlichtaansluiting eruit, plaats de beschermkap terug en sluit de moodlight strip aan. De achtergrondverlichting is vervolgens te bedienen met de afstandsbediening van de Essence haard.

Belangrijkste voordelen

  • Te gebruiken voor alle Essence inbouwhaarden
  • 13 afzonderlijke kleuropties
  • Eenvoudig in te korten
  • dubbelzijdig tape voor de bevestiging

Eenvoudig in te korten

Is de moodlight strip te lang? Geen probleem! Je kort hem eenvoudig in met behulp van een schaar. Op de drie meter lange LED strip vind je her en der acht stippen. Knip de strip precies tussen deze acht stippen om hem korter te maken. Let op: knip de LED strip nooit op andere plekken! Doe je dit wel, dan zal de achtergrondverlichting niet meer werken. Zodra de moodlight strip de gewenste lengte heeft, maak je hem eenvoudig vast met behulp van de dubbelzijdige tape.

Gebruik de Livn moodlight strip om jouw Essence inbouwhaard nóg meer sfeer te geven. Je kort de drie meter lange LED strip eenvoudig in tot de gewenste lengte.

Spécifications
Marque Livn
Série Essence
EANCode 8712757472758
Couleur Primaire Orange
Longueurt (cm) 300
Poids net (kg) 0,35
Garantie 2 année

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours