Livn manteau de cheminée Saalbach coin blanc CU-COC-828388 FSC®100%

No. d'article 5954680
Op zoek naar een charmante schouwombouw die je in een hoek kunt plaatsen? Dan is Livn schouwombouw Saalbach hoek de beste keuze voor jou! Deze hoekvormige witte ombouw past perfect in een tijdloos interieur. Schouwombouw in hoek-vorm Met zijn klassieke doch moderne ontwerp zorgt schouwombouw
Prix de vente conseillé
€ 289,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Op zoek naar een charmante schouwombouw die je in een hoek kunt plaatsen? Dan is Livn schouwombouw Saalbach hoek de beste keuze voor jou! Deze hoekvormige witte ombouw past perfect in een tijdloos interieur.

Schouwombouw in hoek-vorm

Met zijn klassieke doch moderne ontwerp zorgt schouwombouw Saalbach in hoek-vorm voor rust in huis. Livn schouwombouw Saalbach hoek is gemaakt van hoogwaardige MDF platen met een witte zijdeglans gelakte afwerking. Dit zorgt voor een authentieke sfeer in een tijdloos interieur. De schouwombouw wordt geleverd als een gemakkelijk bouwpakket inclusief montagematerialen. Bepaal in welke hoek je de schouwombouw neer wilt zetten. Met behulp van de handleiding staat hij in een mum van tijd op z’n plek. De los verkrijgbare, bijpassende Livn inzethaard Lugano brengt de hoekvormige schouwombouw Saalbach tot leven. Geniet van het vlammenspel en een aangename temperatuur terwijl de schouwombouw prachtig wordt uitgelicht.

Belangrijkste voordelen

  • Eenvoudig te monteren
  • Te combineren met inzethaard Lugano
  • Inclusief montagematerialen en handleidingen
  • Materiaal: MDF wit zijdeglans gelakt
  • Afmetingen: 95 x 119 x 60 cm (hxbxd)

Te combineren met inzethaard Lugano

Geniet altijd van een aangename temperatuur in huis met de elektrische inzethaard Lugano. In combinatie met de schouwombouw Saalbach in hoek-vorm past de haard perfect in een tijdloos interieur. De vlammen van de Lugano worden geprojecteerd door luxe ingebouwde 3D LED-technologie. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden! De vlammen zijn in drie kleuren in te stellen en de ondergrond van de haard in wel veertien. De haard verwarmt energiezuinig door automatisch te switchen tussen de twee warmtestanden. Op warmere dagen kun je de sfeerhaard ook zonder verwarming voor de sier aan zetten!

Monteer schouwombouw Saalbach hoek wit eenvoudig met de meegeleverde montagematerialen en handleiding. In combinatie met inzethaard Lugano creëer je een authentieke sfeer in huis.

Spécifications
Marque Livin'flame
Série Saalbach
Modèle Saalbach hoek
EANCode 8712757477395
Couleur Primaire Blanc
Largeur du produit (cm) 119
Profondeur (cm) 60
Hauteur (cm) 95
Poids net (kg) 24
Garantie 2 année
Matériel MDF
FSC numéro de licence FSC®-C117118

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours