Livn manteau de cheminée Ardez noir CU-COC-828388 FSC®100%

No. d'article 5954670
Livn schouwombouw Ardez is een strakke maar sfeervolle toevoeging aan jouw interieur. Combineer de schouwombouw met de elektrische Livn inzethaard Lugano en geniet van de sfeer van een echte open haard. De zwarte schouw wordt gemonteerd geleverd. Zwarte zijdeglans schouwombouw Livn schouwombouw
Prix de vente conseillé
€ 199,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Livn schouwombouw Ardez is een strakke maar sfeervolle toevoeging aan jouw interieur. Combineer de schouwombouw met de elektrische Livn inzethaard Lugano en geniet van de sfeer van een echte open haard. De zwarte schouw wordt gemonteerd geleverd.

Zwarte zijdeglans schouwombouw

Livn schouwombouw Ardez is gemaakt van hoogwaardige MDF platen met een zwarte zijdeglans gelakte afwerking. Dit zorgt voor een luxe uitstraling, waar je hem ook plaatst. De schouwombouw wordt gemonteerd geleverd. Bepaal waar de schouw moet komen te staan, plaats de inzethaard erin, ondersteun deze met de meegeleverde houder en je bent klaar! Dankzij de compacte afmetingen is er in vrijwel ieder interieur wel een plekje voor deze schouwombouw. De los verkrijgbare, bijpassende Livn inzethaard Lugano brengt schouwombouw Ardez tot leven. Geniet van het vlammenspel en een aangename temperatuur terwijl de schouw prachtig wordt uitgelicht.

Belangrijkste voordelen

  • Compacte schouwombouw
  • Wordt gemonteerd geleverd
  • Te combineren met inzethaard Lugano
  • Materiaal: MDF zwart zijdeglans gelakt
  • Afmetingen: 81 x 68 x 29 cm (hxbxd)

Te combineren met inzethaard Lugano

Geniet altijd van een aangename temperatuur in huis met de elektrische inzethaard Lugano. In combinatie met de compacte schouwombouw Ardez past de haard perfect in een modern interieur met industriële accenten. De vlammen van de Lugano worden geprojecteerd door luxe ingebouwde 3D LED-technologie. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden! De inbouwhaard wordt geleverd met bijpassende houtblokken om de haard mooi af te maken.

Schouwombouw Ardez is de perfecte toevoeging aan jouw interieur. In combinatie met inzethaard Lugano creëer je de sfeer van een echte open haard. De schouwombouw wordt gemonteerd geleverd.

Spécifications
Marque Livin'flame
Modèle Ardez
EANCode 8712757477388
Couleur Primaire Noir
Largeur du produit (cm) 68
Profondeur (cm) 29
Hauteur (cm) 81
Poids net (kg) 14,5
Garantie 2 année
Matériel MDF
FSC numéro de licence FSC®-C117118

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours