Livn habilage de foyer Steinach noir

No. d'article 5954770
Livn schouwombouw Steinach past vanwege de egaal zwarte look perfect in een modern interieur. Combineer de ombouw met de elektrische inzethaard Lugano en geniet van de uitstraling van een echte open haard. Zwarte schouwombouw Op zoek naar een schouwombouw die volledig opgaat in jouw moderne
Prix de vente conseillé
€ 299,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Livn schouwombouw Steinach past vanwege de egaal zwarte look perfect in een modern interieur. Combineer de ombouw met de elektrische inzethaard Lugano en geniet van de uitstraling van een echte open haard.

Zwarte schouwombouw

Op zoek naar een schouwombouw die volledig opgaat in jouw moderne interieur? Schouwombouw Steinach is gemaakt van hout (spaanplaat) met een egaal zwarte fineer afwerking. Met een afmeting van 80 x 100 x 30,5 cm combineer je hem perfect met de inzethaard Lugano. De schouwombouw wordt geleverd als een bouwpakket inclusief montagemateriaal. Een strakke afwerking, zonder drastische verbouwing dus! Creëer een echte open haard uitstraling met deze moderne ombouw.

Belangrijkste voordelen

  • Afmetingen: 80 x 100 x 30,5 cm (hxbxd)
  • Kleur: zwart
  • Materiaal: spaanplaat met fineer afwerking
  • Te combineren met inzethaard Lugano
  • Bouwpakket incl. montagemateriaal

Combineer met inzethaard Lugano

De Livn schouwombouw Steinach past naadloos om de inzethaard Lugano. Deze elektrische haard is energiezuinig, vanwege de thermostaatfunctie. Hierdoor switcht hij op basis van de ingestelde temperatuur automatisch tussen de twee warmtestanden (1000W en 2000W). Zo verbruik je nooit onnodig stroom! Geniet ook op warmere dagen van een gezellige open haard sfeer. Schakel de bijverwarming met de afstandsbediening uit en geniet van het kleurrijke 3D vlambeeld.

Maak het idee van een echte open haard compleet met de egaal zwarte schouwombouw Steinach. De perfecte oplossing voor een moderne afwerking en te combineren met de Livn elektrische inzethaard Lugano.

Spécifications
Marque Livin'flame
Modèle Steinach
EANCode 8712757472529
Couleur Primaire Noir
Largeur du produit (cm) 100
Hauteur (cm) 30,5
Longueurt (cm) 80
Poids net (kg) 25
Garantie 2 année
Matériel SPAANPLAAT

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours