Livn foyer à encastrer Noville WiFi

No. d'article 5950820
Maak kennis met de inbouwhaard Noville, een inbouwhaard waar je letterlijk en figuurlijk niet om heen kunt. Met een breedte van meer dan één meter is de Noville de langste inbouwhaard in ons assortiment. Bedien inbouwhaard Noville dankzij de WiFi functie eenvoudig met de gratis Livn app.
Prix de vente conseillé
€ 849,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Maak kennis met de inbouwhaard Noville, een inbouwhaard waar je letterlijk en figuurlijk niet om heen kunt. Met een breedte van meer dan één meter is de Noville de langste inbouwhaard in ons assortiment. Bedien inbouwhaard Noville dankzij de WiFi functie eenvoudig met de gratis Livn app.

Elektrische inbouwhaard met WiFi

Livn inbouwhaard Noville is een brandveilige en stofvrije haard. De inbouwhaard heeft daarnaast geen onderhoud nodig, wel zo gemakkelijk. Ook heeft de haard een verwarmende functie, waardoor onze breedste inbouwhaard naast een warme sfeer ook echte hitte afgeeft. De bijverwarming is huisdiervriendelijk en op elk moment afzonderlijk in en uit te schakelen. De inbouwhaard is dus ook ter decoratie te gebruiken. De Noville is niet van echt te onderscheiden door haar unieke Livn 3D-vlambeeld technologie en haar aangename warmte. De meegeleverde kiezelstenen en houtblokken maken de haard helemaal af!

De inbouwhaard is voorzien van twee warmtestanden (1000 en 2000 W) én multi colour vlaminstellingen. Stel het in met de bijgeleverde afstandsbediening of je smartphone. Dankzij de WiFi functie bedien je de inbouwhaard op je smartphone met de gratis Livn app. Zolang je maar een werkende internetverbinding hebt. Ook stel je eenvoudig slimme functies in. Laat de haard bijvoorbeeld automatisch aangaan op basis van een door jou ingesteld tijdschema.

Belangrijkste voordelen

  • Realistische 3D LED vlammen
  • Warmtestanden: 1000 en 2000 W
  • 3 vlamkleuren en 9 ondergrondkleuren
  • Bedienbaar met de Livn app
  • Voldoet aan de ErP-richtlijnen
  • Afmetingen: 56 x 115,7 x 21 cm (hxbxd)

Energiebesparende functies

De Livn inbouwhaard Noville werkt op elektriciteit, dus plug & play. Zo simpel is het! Je hebt hierdoor geen gasafvoer nodig. De inbouwhaard heeft twee warmtestanden. Deze worden door de thermostaatfunctie van de haard geheel automatisch geselecteerd. Op deze manier bespaart de haard energie en voldoet deze aan de nieuwe ErP richtlijnen. De automatische selectie van de warmtestanden werkt als volgt. Als de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde gewenste temperatuur, dan zal de haard verwarmen op 2000 W. Als de kamertemperatuur één graad of minder afwijkt van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 W. Bereikt de haard de gewenste temperatuur? Dan slaat deze af.

De inbouwhaard is speciaal ontwikkeld voor moderne woningen en door haar beperkte diepte is de Noville in veel situaties fraai en strak in te bouwen. Ten opzichte van een inbouwgashaard is er geen grote verbouwing nodig en is de haard eenvoudig te monteren. Daarnaast wordt de haard geleverd met een afstandsbediening waardoor je de Noville kunt gebruiken vanuit je luie stoel. Dit kan dankzij de WiFi functie ook met de gratis Livn app.

Spécifications
Marque Livin'flame
Modèle Noville WiFi
EANCode 8712757472550
Couleur Primaire Noir
Nobre de positions 2
Télécommande Oui
Largeur du produit (cm) 116
Profondeur (cm) 21
Hauteur (cm) 56
Poids net (kg) 42
Garantie 2 année
Puissance maximale 2000
Genre de foyer Feu intégré

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours