Livn foyer à encastrer Fey WiFi

No. d'article 5950800
De Livn elektrische inbouwhaard Fey heeft een prachtig en luxe 3D LED vlammenspel. De haard is meteen gereed om in te bouwen in je eigen project of in de kant en klare schouwombouw Lavin. Bedien inbouwhaard Fey dankzij de WiFi functie eenvoudig met de gratis Livn app. Sfeervolle haard met WiFi
Prix de vente conseillé
€ 549,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Livn elektrische inbouwhaard Fey heeft een prachtig en luxe 3D LED vlammenspel. De haard is meteen gereed om in te bouwen in je eigen project of in de kant en klare schouwombouw Lavin. Bedien inbouwhaard Fey dankzij de WiFi functie eenvoudig met de gratis Livn app.

Sfeervolle haard met WiFi functie

Met de Livn inbouwhaard Fey haal je sfeer in huis. Deze haard werkt op elektriciteit, waardoor je een behaaglijke warmte in huis haalt. De onderhoudsvrije inbouwhaard is brandveilig en stofvrij. Je hebt er geen omkijken naar! In vergelijking met een open haard heb je geen last van wegspringende vonken, waardoor de inbouwhaard Fey voor huisdieren geen probleem vormt. De elektrische inbouwhaard is bijna niet van een echte inbouwgashaard te onderscheiden. Hij wordt geleverd inclusief houtblokken en afstandsbediening. De inbouwhaard is voorzien van twee warmte instellingen (1000 en 2000 W) én multi colour vlaminstellingen. Je kunt de thermostaatfunctie op elk moment afzonderlijk aan en uit zetten. Zo geniet je het hele jaar door van de authentieke sfeer van een haard.

Dankzij de handige WiFi functie bedien je de inbouwhaard naast de afstandsbediening ook met je smartphone. Zolang je maar een werkende internetverbinding hebt. Ook stel je eenvoudig slimme functies in. Laat de haard bijvoorbeeld automatisch aangaan op basis van een door jou ingesteld tijdschema. Gebruik voor de bediening de gratis Livn app.

Belangrijkste voordelen

  • Realistische 3D LED vlammen
  • Warmtestanden: 1000 en 2000 W
  • 3 vlamkleuren en 9 ondergrondkleuren
  • Bedienbaar via de Livn app
  • Voldoet aan de ErP-richtlijnen
  • Afmetingen: 69,6 x 58,8 x 18 cm (hxbxd)

Energiebesparende functies

De Livn inbouwhaard Fey werkt op elektriciteit, dus plug & play. Zo simpel is het! Je hebt hierdoor geen gasafvoer nodig. De inbouwhaard heeft twee warmtestanden. Deze worden door de thermostaatfunctie van de haard geheel automatisch geselecteerd. Op deze manier bespaart de haard energie en voldoet deze aan de nieuwe ErP richtlijnen. De automatische selectie van de warmtestanden werkt als volgt. Als de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde gewenste temperatuur, dan zal de haard verwarmen op 2000 W. Als de kamertemperatuur één graad of minder afwijkt van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 W. Bereikt de haard de gewenste temperatuur? Dan slaat deze af.

De inbouwhaard is speciaal ontwikkeld voor moderne woningen en is door haar beperkte diepte in veel situaties fraai en strak in te bouwen. Ten opzichte van een inbouwgashaard is er geen grote verbouwing nodig. Ook is de montage zo gedaan. De afstandsbediening wordt meegeleverd, hiermee is de Fey gemakkelijk in te stellen. Dit kan dankzij de WiFi functie ook met de gratis Livn app.

Spécifications
Marque Livn
Modèle Fey WiFi
EANCode 8712757472536
Couleur Primaire Noir
Nobre de positions 2
Télécommande Oui
Largeur du produit (cm) 58,8
Profondeur (cm) 18
Hauteur (cm) 69,6
Poids net (kg) 22,5
Garantie 2 année
Puissance maximale 2000
Genre de foyer Feu intégré
Capacité 2000

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours