Livn foyer à encastrer Essence 200

No. d'article 5951140
Met Livn inbouwhaard Essence 200 haal je sfeer en warmte in huis. Deze inbouwhaard heeft een realistisch 3D LED vlambeeld en een verwarmingsfunctie. Bedien inbouwhaard Essence eenvoudig met de Livn app dankzij de WiFi functie. Elektrische inbouwhaard met WiFi Livn inbouwhaard Essence 200 is
Prix de vente conseillé
€ 2.599,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Met Livn inbouwhaard Essence 200 haal je sfeer en warmte in huis. Deze inbouwhaard heeft een realistisch 3D LED vlambeeld en een verwarmingsfunctie. Bedien inbouwhaard Essence eenvoudig met de Livn app dankzij de WiFi functie.

Elektrische inbouwhaard met WiFi

Livn inbouwhaard Essence 200 is voorzien van een apart instelbare verwarmingsfunctie met twee warmtestanden (1000 en 2000 W) voor extra bijverwarming. Voor de complete beleving zijn er geluidseffecten toegevoegd aan de haard. Geniet tijdens een koude winteravond van de warmte en het knisperende geluid van de vlammen. De elektrische bijverwarming is huisdiervriendelijk en op elk moment afzonderlijk in en uit te schakelen. Hierdoor is de haard ook decoratief te gebruiken. Inbouwhaard Essence beschikt over de optie om dertien verschillende achtergrondkleuren in te stellen met een los verkrijgbare LED strip. Met de meegeleverde afstandsbediening of via je de Livn app op je smartphone stel jij de inbouwhaard naar eigen voorkeur in. Voor welk vlamtype kies jij? Er zijn er maar liefst drie! Ontdek ze allemaal met een druk op de knop.

Belangrijkste voordelen

 • Inclusief geluidseffect
 • Warmtestanden: 1000 en 2000 W
 • 3 vlamkleuren en 8 ondergrondkleuren
 • Optioneel: sfeerverlichting d.m.v. los verkrijgbare LED strip
 • Bedienbaar met de Livn app
 • Voldoet aan de ErP-richtlijnen
 • Afmetingen: 58,5 x 203,2 x 21 cm (hxbxd)

Meerdere slimme functies

De Livn inbouwhaard Essence 200 werkt op elektriciteit, dus plug & play. Je hebt hierdoor geen gasafvoer nodig. De haard beschikt over meerdere (slimme) functies. Zo kies je uit acht verschillende ondergrondkleuren, selecteer je eenvoudig de gewenste vlamsnelheid en stel je met behulp van de timerfunctie de haard naar wens in. Laat de haard bijvoorbeeld automatisch aangaan op basis van een door jou ingesteld tijdschema. De elektrische haard heeft een smart verwarmingsfunctie met energiebesparende thermostaat. Wanneer de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde gewenste temperatuur, verwarmt de sfeerhaard op 2000 W. Wijkt de temperatuur één graad of minder af van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 W. Zodra de haard de gewenste temperatuur bereikt, slaat hij af.

Het strakke design van inbouwhaard Essence 200 past perfect in moderne woningen. Gebruik de haard als extra bijverwarming of ter decoratie. De inbouwhaard wordt geleverd met houtblokken, diverse soorten stenen en een afstandsbediening. Dankzij de WiFi functie bedien je de inbouwhaard eenvoudig met je smartphone via de Livn app.

Spécifications
Marque Livin'flame
Série Essence
Modèle Essence 200
EANCode 8712757472659
Couleur Primaire Noir
Nobre de positions 2
Télécommande Oui
Largeur du produit (cm) 203,2
Profondeur (cm) 21
Hauteur (cm) 58,5
Poids net (kg) 53
Garantie 2 année
Puissance maximale 2000
Genre de foyer Feu intégré
Thermostat Oui

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
  Chargement en cours
  Chargement en cours