Livn deurgordijn Twinkle zwart 90x210cm

No. d'article 3417410
Houd rondvliegende insecten buiten met het Livn deurgordijn Twinkle. Het gordijn heeft een stevige aluminium rail en is eenvoudig zelf op maat te maken. Zet de buitendeur voortaan gerust open en geniet van frisse lucht binnen. Je loopt gemakkelijk door het pvc vliegengordijn heen. Deurgordijn met
Prix de vente conseillé
€ 83,99
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Houd rondvliegende insecten buiten met het Livn deurgordijn Twinkle. Het gordijn heeft een stevige aluminium rail en is eenvoudig zelf op maat te maken. Zet de buitendeur voortaan gerust open en geniet van frisse lucht binnen. Je loopt gemakkelijk door het pvc vliegengordijn heen.

Deurgordijn met aluminium rail

Zet jij regelmatig de achterdeur open om frisse lucht naar binnen te laten komen? Helaas komt er vaak niet alleen frisse lucht binnen, maar zien insecten ook hun kans om naar binnen te glippen. Het Livn deurgordijn Twinkle lost dit probleem op! Het gordijn bestaat uit een stevige aluminium rail en sierlijk gedraaide pvc slierten. Hier loop je gemakkelijk doorheen, ook met volle handen. Ideaal voor kinderen en huisdieren. In het midden van de pvc slierten zit een subtiel zwart draadje verwerkt. Het deurgordijn is dan ook een vrolijke toevoeging aan je interieur. Ook komt er dankzij de transparante slierten voldoende zonlicht door de deuropening heen.

Belangrijkste kenmerken

  • Houdt vliegen en ander ongedierte buiten
  • Gemakkelijk doorheen te lopen
  • Uitgerust met stevige aluminium rail
  • Voor een maximale deuropening van 90 x 211,5 cm
  • Montage in en op het kozijn, aan de binnenzijde
  • Hoogte en breedte onbeperkt inkortbaar

Geschikt voor meerdere deurmaten

Het Livn deurgordijn Twinkle is geschikt voor naar buiten draaiende (dubbele) deuren en schuifpuien met een maximale opening van 90 x 211,5 cm. Ook is hij geschikt voor kleinere deurmaten. Het vliegengordijn op maat maken is namelijk een eenvoudige klus. Zaag de aluminium rail op maat en knip de slierten op de juiste lengte af. Kies je voor montage op of in het kozijn? Jij beslist! Het monteren gebeurt altijd aan de binnenzijde van de woning. Bij een vliegengordijn van pvc is het belangrijk om deze eerst een poosje uit te hangen. Dit gaat het snelst door ze 14 dagen in de volle zon of bij 25 graden uit te hangen. Het materiaal wordt hierdoor zachter en gaat mooi recht hangen.

Zeg dag tegen insecten binnen met het transparante Livn deurgordijn Twinkle. Het pvc vliegengordijn heeft een stevige aluminium rail en is gemakkelijk om doorheen te lopen. Ook verkrijgbaar in het wit en in een ander formaat.

Spécifications
Marque Livn
Série Twinkle
EANCode 8712757473397
Couleur Primaire Transparant
Couleur Secondaire Noir
Largeur du produit (cm) 90
Hauteur (cm) 210
Poids net (kg) 2,9
Garantie 2 année
Moyen de raccourcir Oui
Matériel PVC
Matériau Armature Aluminium
Résistant au pollen Non

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours