Livn deurgordijn Tube ivoor 90x210cm

No. d'article 3417420
Met het Livn deurgordijn Tube houd je vliegen en ander ongedierte buiten, terwijl de deur openstaat. Je maakt het vliegengordijn eenvoudig zelf op maat en loopt er gemakkelijk doorheen. Het gordijn is uitgerust met een stevige aluminium rail. Vliegengordijn met aluminium rail Laat insecten en
Prix de vente conseillé
€ 124,99
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Met het Livn deurgordijn Tube houd je vliegen en ander ongedierte buiten, terwijl de deur openstaat. Je maakt het vliegengordijn eenvoudig zelf op maat en loopt er gemakkelijk doorheen. Het gordijn is uitgerust met een stevige aluminium rail.

Vliegengordijn met aluminium rail

Laat insecten en ander ongedierte niet naar binnen glippen. Met het Livn deurgordijn Tube zet je de buitendeur voortaan gerust open voor frisse lucht. Maar eerst moet het vliegengordijn op maat gemaakt worden. Zaag de aluminium rail eenvoudig op de juiste breedte. De hoogte van het deurgordijn bepaal je aan de hand van de slierten, bestaande uit ivoorkleurige kunststof buisjes. Deze knip je op de juiste lengte af. Het voordeel van een vliegengordijn? Je loopt er gemakkelijk doorheen, ook met volle handen! Dit maakt het tevens een ideale oplossing voor kinderen en huisdieren. Naast effectief, kan een deurgordijn overigens ook decoratief zijn.

Belangrijkste kenmerken

  • Houdt vliegen en ander ongedierte buiten
  • Gemakkelijk doorheen te lopen
  • Uitgerust met stevige aluminium rail
  • Voor een maximale deuropening van 90 x 211,5 cm
  • Montage in en op het kozijn, aan de binnenzijde
  • Hoogte en breedte onbeperkt inkortbaar

Geschikt voor meerdere deurmaten

Het Livn deurgordijn Tube is geschikt voor naar buiten draaiende (dubbele) deuren en schuifpuien. Mits ze een maximale deuropening hebben van 90 x 211,5 cm. Bepaal zelf of je het deurgordijn in of op het kozijn monteert. Dit is afhankelijk van de situatie en je voorkeur. De montage gebeurt aan de binnenzijde van de woning. Vervolgens is het deurgordijn klaar voor gebruik!

Zeg dag tegen insecten binnen met het Livn deurgordijn Tube. Het vliegengordijn heeft een stevige aluminium rail en is gemakkelijk om doorheen te lopen. Ook verkrijgbaar in een ander formaat en andere kleuren.

Spécifications
Marque Livn
Série Tube
EANCode 8712757473403
Couleur Primaire Blanc
Largeur du produit (cm) 90
Hauteur (cm) 210
Poids net (kg) 5,3
Garantie 2 année
Moyen de raccourcir Oui
Matériel Matériel synthétique
Matériau Armature Aluminium
Résistant au pollen Non

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours