Livn cheminée Saalbach zwart SA-COC-003979 FSC®100%

No. d'article 5954380
De Livn schouwombouw Saalbach zwart is een charmante schouwombouw. Deze klassieke schouwombouw is te combineren met de inzethaard Lugano. De zwarte afwerking van de Saalback geeft elk interieur een luxe uitstraling. Charmante open haard Met zijn klassieke doch moderne ontwerp zorgt schouwombouw
Prix de vente conseillé
€ 279,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Livn schouwombouw Saalbach zwart is een charmante schouwombouw. Deze klassieke schouwombouw is te combineren met de inzethaard Lugano. De zwarte afwerking van de Saalback geeft elk interieur een luxe uitstraling.

Charmante open haard

Met zijn klassieke doch moderne ontwerp zorgt schouwombouw Saalbach voor rust in huis. De schouwombouw geeft een authentieke sfeer aan je interieur. De Saalbach wordt als bouwpakket geleverd en is gemaakt van hoogwaardige MDF platen. Door middel van het meegeleverde montagemateriaal is de schouwombouw in een mum van tijd in elkaar gezet. De haard inbouwen is hierdoor niet nodig, dus de montage is ook minder ingrijpend. Het is de perfecte manier om de elektrische inzethaard Lugano in jouw interieur te verwerken. De Saalbach is zwart afgelakt, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De stijlvolle Saalbach geeft een gezellige en ongedwongen sfeer in huis!

Belangrijkste kenmerken

  • Afmetingen: 96 x 116 x 35 cm (hxbxd)
  • Kleur: zwart
  • Materiaal: MDF

Elektrische inzethaard

Geniet altijd van een aangename temperatuur in huis met elektrische inzethaard Lugano. Deze haard valt binnen de mix & match serie, waardoor je hem samen kunt stellen met diverse Livn schouwombouwen, waaronder de schouwombouw Saalbach. De warme vlammen van de Lugano worden geprojecteerd door luxe ingebouwde 3D LED-technologie. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden! De vlammen zijn in drie kleuren in te stellen en de ondergrond van de haard wel veertien. De bijbehorende decoratieset, bestaande uit realistische stenen en rustieke houtblokken, maakt de haard helemaal af. De haard verwarmt energiezuinig door automatisch te switchen tussen de twee warmtestanden. Op warmere dagen kun je de sfeerhaard ook zonder verwarming voor de sier aan zetten!

Schouwombouw Saalbach van Livn is een prachtige toevoeging aan je interieur waar je veel plezier aan zal beleven. In combinatie met inbouwhaard Lugano geniet je van de sfeer van een echte open haard met het gemak van elektriciteit.

Spécifications
Marque Livn
Modèle Wynau
EANCode 8712757458523
Couleur Primaire Noir
Largeur du produit (cm) 116
Profondeur (cm) 35
Hauteur (cm) 96
Garantie 2 année
Marque CE FSC
Matériel MDF
FSC numéro de licence FSC®-C115873

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours