Livin'flame poêle à pellets Tromvik 8

No. d'article 5958460
Wilt u genieten van een gezellig vuurtje in huis, zonder aanslag te doen op het milieu? Dan zijn de pelletkachels van Livin'flame dé oplossing. Deze kachels branden niet op hout, maar op CO2-neutrale pelletkorrels. De Tromvik 8 is een slagje groter dan zijn voorganger, waardoor hij een nog groter
Prix de vente conseillé
€ 1.499,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Wilt u genieten van een gezellig vuurtje in huis, zonder aanslag te doen op het milieu? Dan zijn de pelletkachels van Livin'flame dé oplossing. Deze kachels branden niet op hout, maar op CO2-neutrale pelletkorrels. De Tromvik 8 is een slagje groter dan zijn voorganger, waardoor hij een nog groter vermogen heeft.

Sfeervol genieten

De Tromvik 8 brandt op CO2-neutrale pelletkorrels. Hierdoor vindt er een schone verbranding plaats met weinig rookontwikkeling. De kachel voldoet hiermee aan de EcoDesign wetgeving. Via het luchtrooster aan de bovenkant van de pelletkachel wordt de warmte door uw woning verspreid. Met een vermogen van 7,48 kW kan de kachel ruimtes tot wel 200 m3 verwarmen. De Tromvik 8 is strak afgewerkt en zwart van kleur, waardoor de vlammen mooi uitkomen. Deze kunt u bewonderen door het kijkvenster aan de voorkant van de kachel. Met zijn moderne design maakt hij indruk in elk interieur. Ten slotte is de Tromvik 8 gemakkelijk te bedienen. Met het simpele bedieningspaneel stelt u de thermostaat op de gewenste temperatuur in en de rest gaat vanzelf. Dankzij de meegeleverde wifi-module kunt u de pelletkachel zelfs met een app op uw smartphone bedienen.

Belangrijkste voordelen

  • Afmetingen: 94 x 46 x 48 cm (hxbxd)
  • Warmtecapaciteit: 7,48 kW
  • Geschikt voor ruimtes tot 200 m3
  • Rendement min/max: 91% - 92,7%

Een milieubewuste keuze

De pellets waar de Livin'flame pelletkachels op branden zijn gemaakt van geperste houtkorrels. Deze CO2-neutrale brandstof is veel zuiniger dan een gewone open haard. Bij pelletkachels wordt wel zo’n 90% van de energie nuttig gebruikt, terwijl dit bij een open haard maar 10% is. Wanneer u de Tromvik 8 aanschaft, kunt u er meteen een aansluitset bij bestellen, waarmee u hem gemakkelijk zelf kunt aansluiten. De ingebruiksstelling door een specialist (t.w.v. € 200) is bij de prijs inbegrepen. De aansluiting van uw pelletkachel wordt gecontroleerd, de kachel wordt juist ingesteld en u krijgt een uitgebreide uitleg over de bediening. Zo kunt u in alle veiligheid geniet van uw haardvuur!

Met de Tromvik 8 geniet u van heerlijke warmte en sfeervolle vlammen. Dankzij de CO2-neutrale pelletkorrels is deze kachel een goede en milieubewuste keuze.

Spécifications
Marque Livin'flame
Modèle Stavanger
Couleur Primaire Noir
Télécommande Oui
Carburant Pellets
Largeur du produit cm 48 cm
Hauteur cm 94 cm
Longueurt cm 45 cm
Poids net kg 86 kg
Diamètre joint conduit de fumée mm 80 mm
Code EAN 8712757463978
Label énergie A+
Garantie 2 année
Convient aux espaces jusqu'à m3 200 m3
Marque CE
Matériel Métal
Efficacité % 92.7 %
Capacité 7,48 kW
WiFi Oui

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours