Livin'flame poêle à bois Oland

No. d'article 5901420
De Oland is een stijlvolle houtkachel, die met zijn krachtige uiterlijk een prominent plekje in uw woning verdient. Bewonder de vlammen in alle veiligheid van achter het grote kijkvenster en geniet van de aangename warmte die de kachel verspreidt. Deze houtkachel brengt sfeer, warmte en gezelligheid
Prix de vente conseillé
€ 529,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Oland is een stijlvolle houtkachel, die met zijn krachtige uiterlijk een prominent plekje in uw woning verdient. Bewonder de vlammen in alle veiligheid van achter het grote kijkvenster en geniet van de aangename warmte die de kachel verspreidt. Deze houtkachel brengt sfeer, warmte en gezelligheid in uw huis of tuin!

Sfeervol genieten

De Oland heeft een stoere uitstraling dankzij het moderne design en het industriële handvat. Onder de vuurkast heeft hij heeft een handige ingebouwde houtopslag. Dat scheelt slepen met hout! Daarnaast geven de robuuste houtblokken de haard een rustieke uitstraling. De Oland is uitgevoerd in het zwart, waardoor de kleurrijke vlammen prachtig uitkomen. Deze kachel is dan ook een sfeervolle toevoeging aan uw interieur. Ook zorgt hij natuurlijk voor een heerlijke temperatuur in huis; met een vermogen van 10,5 kW verwarmt hij ruimtes tot wel 140 m3. Dankzij de verschillende luchtroosters heeft hij een perfecte verbanding. U kunt er ook voor kiezen om de Oland buiten neer te zetten. Plaats hem onder een afdakje, dan gaat de houtkachel jaren mee.

Belangrijkste voordelen

  • Afmetingen: 90 x 41,8 x 51 cm (hxbxd)
  • Warmtecapaciteit: 10,5 kW
  • Geschikt voor ruimtes tot 140 m3
  • Rendement: 83 %

Veilig en milieuvriendelijk

Met Livin’flame kiest u voor kwaliteit en veiligheid. Alle houtkachels worden uitvoerig getest op brandveiligheid en gebruikersgemak en ze zijn voorzien van een CE-markering. Dat betekent dat de kachels voldoen aan alle Europese eisen met betrekking tot veiligheid, milieu en gezondheid. Daarnaast voldoen ze aan de EcoDesign wetgeving, die per 1 januari 2020 van kracht gaat. De Oland is een houtkachel met een schone verbranding en een zeer hoog rendement. Omdat het vuur zich achter glas bevindt, heeft u ook geen last van losvliegende vonken en rookontwikkeling. Let er bij de plaatsing van uw houtkachel op dat deze altijd 60 cm van de muur af moet staan. Alle benodigde aansluitmaterialen vindt u ook in het assortiment van Livin’flame.

De Oland is een eyecatcher in elk interieur. Geniet van het gezellige beeld van de speelse vlammen en blijf altijd heerlijk warm. Met deze houtkachel gaat u sfeervolle avonden tegemoet. 

Spécifications
Marque Livin'flame
Modèle Oland
Couleur Primaire Noir
Télécommande Non
Carburant Bois
Largeur du produit cm 41.8 cm
Hauteur cm 51 cm
Longueurt cm 90 cm
Poids net kg 70 kg
Diamètre joint conduit de fumée mm 150 mm
Code EAN 8712757464111
Label énergie A+
Garantie 2 année
Convient aux espaces jusqu'à m3 157.5 m3
Marque CE
Matériel Métal
Efficacité % 76 %
Capacité 10,5 kW
WiFi Non

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours