Livin'flame panneaux chauffants infrarouges 400 120x60cm blanc

No. d'article 5962060
Geniet van aangename warmte met de infraroodpanelen van Livin’flame. Gezonder, efficiënter en duurzamer. Dat is wat infraroodpanelen uniek maakt ten opzichte van verwarming via bijvoorbeeld een radiator. Bedien het Livin’flame infraroodpaneel 400 eenvoudig via de geaarde stekker óf met je
Prix de vente conseillé
€ 289,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Geniet van aangename warmte met de infraroodpanelen van Livin’flame. Gezonder, efficiënter en duurzamer. Dat is wat infraroodpanelen uniek maakt ten opzichte van verwarming via bijvoorbeeld een radiator. Bedien het Livin’flame infraroodpaneel 400 eenvoudig via de geaarde stekker óf met je smartphone.

Gezonde verwarming met IR-panelen

Wist je dat infrarood een milieuvriendelijke en gezonde vorm van verwarming is? Dat heeft alles te maken met de werking. Waar een radiator de lucht in huis verwarmt, verwarmt een infraroodpaneel jou en de objecten die in het bereik liggen met langgolvige stralingswarmte. Vergelijk het met warme zonnestralen, maar dan zonder schadelijke Uv-straling! Doordat de lucht op deze manier niet circuleert, voorkomt een infraroodpaneel tocht, condensvorming en droge lucht. Zo geef je stof, pollen en bacteriën minder kans om zich via de luchtstroming te verspreiden. Een groot voordeel voor mensen die last hebben van allergieën.

Daarnaast verspil je geen energie aan het opwarmen van de lucht in de ruimte, wat lang kan duren. Bevind jij je in het bereik van het paneel? Steek dan de stekker in het stopcontact of zet hem aan met je smartphone. Binnen enkele minuten is het genieten geblazen! Stap je buiten de verwarmde zone? Dan kan het infraroodpaneel direct weer uit. Je voelt dan geen warmte meer, aangezien de lucht niet wordt verwarmd. Wist je dat de warmtepanelen van Livin’flame relatief minder stroom verbruiken dan andere panelen in de markt? Het infraroodpaneel 400 is geschikt als bijverwarming in ruimtes van maximaal 14 tot 18 m2. Dit is slechts een indicatie en hangt onder andere af van de starttemperatuur van de ruimte, de mate van isolatie en het aantal ramen.

Belangrijkste voordelen

  • Efficiënt en gezond verwarmen
  • Voorkomt tocht, condens en droge lucht
  • Bedienen met stekker of smartphone
  • Geschikt voor ruimtes van maximaal 14 tot 18 m2
  • Lange levensduur van 20-25 jaar
  • Afmetingen: 120 x 60 x 4,1 cm (hxbxd)

Bediening via je smartphone

Geniet van aangename warmte en verbeter tegelijkertijd je immuunsysteem met de infraroodpanelen van Livin’flame. Bevestig het strakke design met aluminium frame eenvoudig aan de wand. Zie je het paneel liever aan het plafond hangen of op de grond staan? Dat kan met de apart verkrijgbare Livin'flame voetenset of de plafondmontageset. Bedienen doe je eenvoudig via de geaarde stekker of met je smartphone. Dankzij het meegeleverde wifistopcontact maak je met een werkende WiFi verbinding en de gratis Livin’flame app overal contact met het apparaat. Schakel het infraroodpaneel op geprogrammeerde momenten in en uit, lees af hoeveel elektriciteit het paneel gebruikt en meer! De apart verkrijgbare smartplug thermostaat biedt zelfs nog meer opties.

Genieten van de aangename en gezonde stralingswarmte van infrarood? Het Livin’flame infraroodpaneel 400 is veilig, zeer efficiënt en CO2-vrij. Ook verkrijgbaar in andere formaten.

Spécifications
Marque Livin'flame
EANCode 8712757468720
Couleur Primaire Blanc
Largeur du produit (cm) 60
Profondeur (cm) 4,1
Longueurt (cm) 120
Poids net (kg) 10,7
Garantie 2 année
Matériau Armature Aluminium
Temps d'échauffement (min) 8
Efficacité (%) 98
Longueur du cordon (m) 1,8
Tension d'alimentation 230V
Capacité 465W
Température 85-95 °C

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours