Livin'flame panneaux chauffants infrarouges 100 30x60cm blanc

No. d'article 5962000
Geniet van aangename stralingswarmte met de infraroodpanelen van Livin’flame. Gezonder, efficiënter en duurzamer. Dat is wat infraroodpanelen uniek maakt ten opzichte van verwarming via bijvoorbeeld een radiator. Bedien het Livin’flame infraroodpaneel 100 eenvoudig via de geaarde stekker óf met je
Prix de vente conseillé
€ 159,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Geniet van aangename stralingswarmte met de infraroodpanelen van Livin’flame. Gezonder, efficiënter en duurzamer. Dat is wat infraroodpanelen uniek maakt ten opzichte van verwarming via bijvoorbeeld een radiator. Bedien het Livin’flame infraroodpaneel 100 eenvoudig via de geaarde stekker óf met je smartphone.

Gezonde verwarming met IR-panelen

Wist je dat infrarood een milieuvriendelijke en gezonde vorm van verwarming is? Dat heeft alles te maken met de werking. Waar een radiator de lucht in huis verwarmt, verwarmt een infraroodpaneel met stralingswarmte de objecten die in het bereik liggen. Vergelijk het met warme zonnestralen, zonder Uv-straling! Doordat de lucht op deze manier niet circuleert, voorkomt een infraroodpaneel tocht, condensvorming en droge lucht. Zo geef je stof, pollen en bacteriën minder kans om zich via de luchtstroming te verspreiden. Een groot voordeel voor mensen die last hebben van allergieën.

Daarnaast verspil je geen energie aan het opwarmen van de lucht in de ruimte, wat lang kan duren. Steek de stekker in het stopcontact of zet het paneel met je smartphone aan wanneer je de ruimte in gaat. Binnen enkele minuten is het genieten geblazen! Verlaat je de ruimte? Dan zet je het infraroodpaneel eenvoudig weer uit. Het Livin’flame infraroodpaneel 100 is geschikt voor ruimtes van 6 tot 8 m2. Hang het paneel bijvoorbeeld op in de badkamer.

Belangrijkste voordelen

 • Efficiënt en gezond verwarmen
 • Voorkomt tocht, condens en droge lucht
 • Bedienen met stekker of smartphone
 • Geschikt voor ruimtes van 6 tot 8 m2
 • Lange levensduur van 20-25 jaar
 • Kleur: wit
 • Afmetingen: 30 x 60 x 4,1 cm (hxbxd)

Bediening via je smartphone

Geniet van aangename warmte en verbeter tegelijkertijd je immuunsysteem met de infraroodpanelen van Livin’flame. Bevestig het strakke design met aluminium frame eenvoudig aan de wand. Zie je het paneel liever aan het plafond hangen of op de grond staan? Dat kan met de apart verkrijgbare Livin'flame voetenset of de plafondmontageset. Bedienen doe je eenvoudig via de geaarde stekker of met je smartphone. Dankzij het meegeleverde wifistopcontact maak je met een werkende WiFi verbinding en de gratis Livin’flame app overal contact met het apparaat. Schakel het infraroodpaneel op geprogrammeerde momenten in en uit, lees af hoeveel elektriciteit het paneel gebruikt en meer! De apart verkrijgbare smartplug thermostaat biedt zelfs nog meer opties. Hiermee stel je zelf de gewenste temperatuur in. De thermostaat slaat vervolgens automatisch af wanneer deze temperatuur bereikt is. Ook stel je met de thermostaat onder andere handige dagprogramma’s in.

Genieten van de aangename en gezonde stralingswarmte van infrarood? Het Livin’flame infraroodpaneel 100 is veilig, zeer efficiënt en CO2-vrij. Ook verkrijgbaar in een zwarte uitvoering en andere formaten.

Spécifications
Marque Livin'flame
EANCode 8712757468690
Couleur Primaire Blanc
Largeur du produit (cm) 60
Profondeur (cm) 4,1
Longueurt (cm) 30
Poids net (kg) 2,7
Garantie 2 année
Matériau Armature Aluminium
Temps d'échauffement (min) 8
Efficacité (%) 98
Longueur du cordon (m) 1,8
Tension d'alimentation 230V
Capacité 115W
Température 85-95 °C

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
  Chargement en cours
  Chargement en cours