Livin'flame panier de feu Oyo

No. d'article 5953160
Wat is er nou fijner dan op een koude winteravond uw handen te warmen aan het vuur van een sfeervolle vuurkorf? Met een warme chocolademelk in de hand en de knisperende vlammen van vuurkorf Oyo op de achtergrond wordt zelfs de donkerste winteravond sfeervol en gezellig. Sfeervolle vuurkorf De
Prix de vente conseillé
€ 39,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Wat is er nou fijner dan op een koude winteravond uw handen te warmen aan het vuur van een sfeervolle vuurkorf? Met een warme chocolademelk in de hand en de knisperende vlammen van vuurkorf Oyo op de achtergrond wordt zelfs de donkerste winteravond sfeervol en gezellig.

Sfeervolle vuurkorf

De Oyo is een prachtige donkere vuurkorf waarmee u avondenlang geniet van een prachtig haardvuur. Hij heeft een elegant ontwerp en de uitstraling van een klassieke vuurkorf. Samen met vrienden en familie wordt de avond met zo’n vuurtje extra behaaglijk en gezellig. De ruime vuurkorf biedt ruimte aan een groot aantal houtblokken, waardoor uw vuurtje lekker lang blijft branden.

Belangrijkste kenmerken

  • Gezellige sfeermaker in de tuin
  • Effectieve warmtebron
  • Afmetingen: 56 x 42 x 42 cm (hxbxd)
  • Materiaal: staal

Veilig en gemakkelijk

De Oyo is een eenvoudige vuurkorf waar u met gemak een mooie vlam in krijgt. Het vuur krijgt veel zuurstof waardoor het goed kan branden. De vlammen blijven veilig binnen de perken van de korf en dankzij de bodemplaat worden de houtresten en het as netjes opgevangen. Zo blijft er na het stoken geen troep achter! Ook kan de tuinhaard dankzij deze bodemplaat zonder problemen op het terras of op het gras geplaatst worden. Dus nodig vrienden of familie uit voor een hapje en een drankje en ga een gezellige avond tegemoet met het sfeervolle vuur van uw buitenhaard op de achtergrond!

Of u nu extra lang wil genieten van een mooie zomeravond of uw vrienden uitnodigt voor een glaasje glühwein in de winterperiode, de Oyo zorgt voor extra sfeer en gezelligheid. Steek uw kampvuur aan en geniet!

Spécifications
Marque Livin'flame
Modèle Oyo
Couleur Primaire Noir
Largeur du produit cm 42 cm
Profondeur cm 42 cm
Hauteur cm 56 cm
Code EAN 8712757459728
Garantie 2 année
Matériel Échantillon
Genre de foyer Foyer

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours