Livin'flame panier de feu Oyo

No. d'article 5953160
Vuurkorf Oyo brengt het hele jaar door sfeer en gezelligheid naar je tuin. Verwarm je handen op een koude winteravond óf nodig vrienden uit voor een ongedwongen avond marshmallows roosteren in de zomer. De rustieke vuurkorf wekt meteen het gevoel van een echt kampvuur op. Sfeervolle vuurkorf De
Prix de vente conseillé
€ 54,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Vuurkorf Oyo brengt het hele jaar door sfeer en gezelligheid naar je tuin. Verwarm je handen op een koude winteravond óf nodig vrienden uit voor een ongedwongen avond marshmallows roosteren in de zomer. De rustieke vuurkorf wekt meteen het gevoel van een echt kampvuur op.

Sfeervolle vuurkorf

De Oyo is een prachtige donkere vuurkorf waarmee je avondenlang geniet van een prachtig haardvuur. Het elegante ontwerp geeft de Oyo de uitstraling van een klassieke vuurkorf. Samen met vrienden en familie worden avonden met zo’n knisperend vuur extra behaaglijk en gezellig. De ruime vuurkorf biedt ruimte aan een groot aantal houtblokken, waardoor het vuurtje extra lang blijft branden.

Belangrijkste kenmerken

  • Gezellige sfeermaker in de tuin
  • Effectieve warmtebron
  • Afmetingen: 56 x 42 x 42 cm (hxbxd)
  • Materiaal: Gepoedercoat staal

Veilig en gemakkelijk

De Oyo is een eenvoudige vuurkorf waar je met gemak een mooie vlam in krijgt. Het vuur is door de openingen van veel zuurstof voorzien. Hierdoor kan het hout prachtig branden, terwijl de vlammen veilig binnen de korf blijven. Je ontvangt de korf inclusief pook en een onderplaat waarmee de houtresten en de as wordt opgevangen. Ook is de tuinhaard dankzij deze bodemplaat zonder problemen op het terras of op het gras te plaatsen. De Oyo is gemaakt van stevig staal, waardoor jarenlang geniet van deze prachtige sfeermaker. Dus nodig vrienden of familie uit voor een hapje en een drankje én geniet van het prachtige vlammenspel!

Wil je extra lang genieten van een mooie zomeravond? Óf nodig je jouw vrienden uit voor een glaasje glühwein in de winter? Met de Oyo creëer je altijd extra sfeer en gezelligheid. Steek het vuur aan en geniet!

Spécifications
Marque Livn
Modèle Oyo
EANCode 8712757459728
Couleur Primaire Noir
Largeur du produit (cm) 42
Profondeur (cm) 42
Hauteur (cm) 56
Garantie 2 année
Matériel Échantillon
Genre de foyer Foyer

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours