Livin'flame Nara feu Bowl

No. d'article 5953110
De Livin’flame vuurschaal Nara is het antwoord op alle frisse zomeravonden. Deze stoere, robuuste vuurschaal heeft een industriële look, waarmee je een industriële woonkamer door naar buiten kunt laten lopen. De grote vuurschaal Nara zorgt, met zijn diameter van 75 cm, ervoor dat jouw tuin altijd
Prix de vente conseillé
€ 144,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Livin’flame vuurschaal Nara is het antwoord op alle frisse zomeravonden. Deze stoere, robuuste vuurschaal heeft een industriële look, waarmee je een industriële woonkamer door naar buiten kunt laten lopen. De grote vuurschaal Nara zorgt, met zijn diameter van 75 cm, ervoor dat jouw tuin altijd een bron van warmte is.

Sfeervol en warm

Op zoek naar een bijzonder centrepiece voor in de tuin? Met de vuurschaal Nara slaag je zeker! Deze robuuste schaal staat prachtig in elke omgeving. Een hapje en drankje erbij en je geniet samen van sfeervolle avonden. Deze vuurschaal is niet alleen een uitstekende decoratieve toevoeging aan de tuin. De Nara is ook een zeer effectieve warmtebron. De ruime schaal biedt plaats aan een flink aantal houtblokken waarmee je al snel een groot vuur creëert. Heerlijk om jezelf aan op te warmen als de temperaturen dalen.

Belangrijkste kenmerken

  • Gezellige sfeermaker in de tuin
  • Effectieve warmtebron
  • Afmetingen: 37 x 75 x 75 cm (hxbxd)
  • Materiaal: metaal

Veilige en duurzame tuinhaard

Met de Nara kun je op een veilig manier een verwarmend vuurtje stoken in de tuin. De vlammen blijven binnen de vuurschaal, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor verspreidend vuur. Ook staat de Nara op drie stevige poten met een platte onderkant, zodat de schaal veilig op diverse ondergronden kan staan. Verder heb je jarenlang plezier van deze tuinhaard. Dankzij het stevige metaal waar hij van gemaakt is, doorstaat deze vuurschaal weer en wind. Daarnaast heeft de Nara twee handige handvaten waarmee de schaal gemakkelijk te verplaatsen is. Let er wel op dat je hem alleen optilt als hij is afgekoeld. Door de warmte van de vlammen kunnen de handvaten namelijk behoorlijk warm worden.

Voorbereiden op een gezellige avond? Koop een zak marshmallows en een flesje wijn en je hebt met vuurschaal Nara in een handomdraai alle ingrediënten in huis voor een romantische avond. Met de Nara wordt elke avond sfeervol en warm.

Spécifications
Marque Livn
Modèle Nara
EANCode 8712757455379
Couleur Primaire Noir
Largeur du produit (cm) 75
Profondeur (cm) 75
Hauteur (cm) 37
Poids net (kg) 10,4
Garantie 2 année
Matériel Métal
Genre de foyer Foyer

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours