Livin'flame miroir infrarouges LED 80x60cm

No. d'article 5962100
Deze multifunctionele Livin’flame infrarood spiegel verwarmt én verlicht. Geniet terwijl je voor de spiegel staat van de aangename infrarood stralingswarmte. De ingebouwde en dimbare LED verlichting zorgt tegelijkertijd voor een gezellige sfeer. Spiegel met verwarming De innovatieve Livin’flame
Prix de vente conseillé
€ 249,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Deze multifunctionele Livin’flame infrarood spiegel verwarmt én verlicht. Geniet terwijl je voor de spiegel staat van de aangename infrarood stralingswarmte. De ingebouwde en dimbare LED verlichting zorgt tegelijkertijd voor een gezellige sfeer.

Spiegel met verwarming

De innovatieve Livin’flame infrarood spiegel met verlichting verwarmt op een gezonde, efficiënte en duurzame manier. Hang de spiegel op, steek de stekker in het stopcontact en zet de verwarmingsfunctie aan. Binnen enkele minuten is het genieten geblazen! Sta je voor de spiegel met de verwarmingsfunctie aan? Dan voelt het alsof de zon op je huid schijnt, zonder schadelijke Uv-straling. De infrarood spiegel van Livin’flame is geschikt voor ruimtes van 6 tot 10 m2. Hang de spiegel bijvoorbeeld op in de badkamer. Het voordeel van een infrarood spiegel in de badkamer is dat hij dankzij de verwarmingsfunctie niet beslaat na het douchen. Je kunt er dus direct in kijken.

De dimbare LED verlichting bevindt zich rondom de spiegel en is aan te passen van wit naar geel licht. De verlichting en verwarmingsfunctie kunnen gelijktijdig en apart van elkaar gebruikt worden. Daarnaast is een spiegel en verwarming in één handig en ruimtebesparend.

Belangrijkste voordelen

  • Dimbare LED verlichting rondom
  • Infrarood verwarmingsfunctie
  • Voorkomt vochtproblemen en droge lucht
  • Geschikt voor ruimtes van 6 tot 10 m2
  • Lange levensduur van 20-25 jaar
  • Afmetingen: 80 x 60 x 4,5 cm

Waarom infrarood spiegelverwarming?

Gezonder, efficiënter en duurzamer. Dat is wat infraroodverwarming uniek maakt ten opzichte van verwarming via bijvoorbeeld een radiator. Jezelf opwarmen voor een infrarood spiegel voorkomt condensvorming, vochtproblemen en droge lucht in de ruimte. Zo geef je stof, pollen en bacteriën minder kans om zich via de luchtstroming te verspreiden. Een groot voordeel voor mensen die last hebben van allergieën. Ook verspil je geen energie aan het onnodig opwarmen van lucht.

Genieten van de aangename en gezonde stralingswarmte van infrarood, verwerkt in een spiegel? De Livin’flame infrarood spiegel met LED verlichting is veilig, zeer efficiënt en CO2-vrij. Ook verkrijgbaar in andere afmetingen.

Spécifications
Marque Livin'flame
EANCode 8712757468751
Largeur du produit (cm) 60
Profondeur (cm) 4,5
Longueurt (cm) 80
Poids net (kg) 9,5
Garantie 2 année
Temps d'échauffement (min) 6
Efficacité (%) 98
Longueur du cordon (m) 1,8
Tension d'alimentation 230V
Capacité 270W
Température 70-80 °C

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours