Livin'flame miroir infrarouges LED 120x60cm

No. d'article 5962110
Deze multifunctionele Livin’flame infrarood spiegel verwarmt én verlicht. Geniet terwijl je voor de spiegel staat van de aangename infraroodverwarming. De ingebouwde en dimbare LED verlichting zorgt tegelijkertijd voor een gezellige sfeer. Spiegel met verwarming De innovatieve Livin’flame
Prix de vente conseillé
€ 299,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Deze multifunctionele Livin’flame infrarood spiegel verwarmt én verlicht. Geniet terwijl je voor de spiegel staat van de aangename infraroodverwarming. De ingebouwde en dimbare LED verlichting zorgt tegelijkertijd voor een gezellige sfeer.

Spiegel met verwarming

De innovatieve Livin’flame infrarood spiegel met verlichting verwarmt jou op een gezonde, efficiënte en duurzame manier. Hang de spiegel op, steek de stekker in het stopcontact en zet de verwarmingsfunctie aan. Binnen enkele minuten is het genieten geblazen! Sta je voor de spiegel met de langgolvige warmtestraling aan? Dan voelt het alsof de zon op je huid schijnt, maar dan zonder schadelijke Uv-straling. Stap je buiten de verwarmde zone? Dan kan de infraroodverwarming direct weer uit. Je voelt dan geen warmte meer, aangezien de lucht niet wordt verwarmd. De infrarood spiegel van Livin’flame is geschikt als bijverwarming in ruimtes van maximaal 10 tot 15 m2. Dit is slechts een indicatie en hangt onder andere af van de starttemperatuur van de ruimte, de mate van isolatie en het aantal ramen.

De dimbare LED verlichting bevindt zich rondom de spiegel en is aan te passen van wit naar geel licht. De verlichting en verwarmingsfunctie kunnen gelijktijdig en apart van elkaar gebruikt worden. Daarnaast is een spiegel en verwarming in één handig en ruimtebesparend.

Belangrijkste voordelen

  • Dimbare LED verlichting rondom
  • Infrarood verwarmingsfunctie
  • Voorkomt vochtproblemen en droge lucht
  • Geschikt voor ruimtes van 10 tot 15 m2
  • Lange levensduur van 20-25 jaar
  • Afmetingen: 120 x 60 x 4,5 cm

Waarom infrarood spiegelverwarming?

Gezonder, efficiënter en duurzamer. Dat is wat infraroodverwarming uniek maakt ten opzichte van verwarming via bijvoorbeeld een radiator. Jezelf opwarmen voor een infrarood spiegel voorkomt condensvorming, vochtproblemen en droge lucht in de ruimte. Zo geef je stof, pollen en bacteriën minder kans om zich via de luchtstroming te verspreiden. Een groot voordeel voor mensen die last hebben van allergieën. Ook verspil je geen energie aan het onnodig opwarmen van de lucht in de ruimte. Het voordeel van een infrarood spiegel in de badkamer is dat hij dankzij de verwarmingsfunctie niet beslaat na het douchen. Je kunt er dus direct in kijken.

Genieten van de aangename en gezonde stralingswarmte van infrarood, verwerkt in een spiegel? De Livin’flame infrarood spiegel met LED verlichting is veilig, zeer efficiënt en CO2-vrij. Ook verkrijgbaar in andere afmetingen.

Spécifications
Marque Livin'flame
EANCode 8712757468768
Largeur du produit (cm) 60
Profondeur (cm) 4,5
Longueurt (cm) 120
Poids net (kg) 13,5
Garantie 2 année
Temps d'échauffement (min) 6
Efficacité (%) 98
Longueur du cordon (m) 1,8
Tension d'alimentation 230V
Capacité 465W
Température 70-80 °C

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours