Livin'flame foyer extérieur Gao noir acier

No. d'article 5953060
De Gao is een prachtige vuurkorf. Je kunt de Gao ook gebruiken als houder voor een Zweedse fakkel! Met een warme chocolademelk in de hand én de knisperende vlammen van vuurkorf Gao op de achtergrond, wordt zelfs een koude winterdag sfeervol en gezellig. 2-in-1 vuurkorf De Gao is een prachtige
Prix de vente conseillé
€ 109,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Gao is een prachtige vuurkorf. Je kunt de Gao ook gebruiken als houder voor een Zweedse fakkel! Met een warme chocolademelk in de hand én de knisperende vlammen van vuurkorf Gao op de achtergrond, wordt zelfs een koude winterdag sfeervol en gezellig.

2-in-1 vuurkorf

De Gao is een prachtige donkere vuurkorf, waarmee je nachtenlang geniet van een prachtig haardvuur. Samen met vrienden en familie wordt de avond met zo’n vuurtje extra behaaglijk en gezellig. Livin’flame vuurkorf Gao is ook eenvoudig om te draaien. Zo beschik je ineens over een prachtige houder voor een Zweedse fakkel of een grotere kaars. Met deze multifunctionele vuurkorf creëer je elke keer weer een ander vuur. Zo ga je de ene dag voor een groots kampvuur waar je marshmallows op kunt roosteren. Je geniet de andere dag van de intieme sfeer van een fakkel of kaars. Met deze twee-in-één vuurkorf geniet je keer op keer van warmte en gezelligheid.

Belangrijkste kenmerken

  • Gezellige sfeermaker in de tuin
  • Te gebruiken als vuurkorf of als houder voor een Zweedse fakkel
  • Afmetingen: 70 x 48 x 48 cm (hxbxd)
  • Materiaal: staal

Veilig en gemakkelijk

De Gao is een eenvoudige vuurkorf waar je met gemak een mooie vlam in krijgt. Het vuur trekt veel zuurstof aan, waardoor het perfect brandt. De vlammen blijven veilig binnen de korf. Dankzij de ruime bodemplaat worden de houtresten en de as netjes opgevangen. Dus na het stoken hoef je de tuin niet aan te vegen! Ook is de tuinhaard dankzij deze bodemplaat zonder problemen op het terras of op het gras te plaatsen. Dus nodig vrienden of familie uit voor een hapje en een drankje. Want je gaat een gezellige avond tegemoet met het sfeervolle vuur van de Gao op de achtergrond!

Geniet met de Livin’flame vuurkorf Gao van een twee-in-één vuurkorf. Als je zin hebt in een ruim haardvuur met grote vlammen dan gebruik je de Gao als vuurkorf. Ben je toe aan een rustiger vuur? Draai dan de vuurkorf om en zet er een kaars of fakkel in voor een intieme en knusse beleving! Hoe je de Gao ook gebruikt, je geniet gegarandeerd van aangename avonden buiten!

Spécifications
Marque Livin'flame
Modèle Gao
EANCode 8712757450459
Couleur Primaire Noir
Largeur du produit (cm) 48
Profondeur (cm) 48
Hauteur (cm) 70
Poids net (kg) 6,6
Garantie 2 année
Matériel Échantillon
Genre de foyer Cheminée de patio

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours