Livin'flame foyer à encastrer Avers

No. d'article 5950780
Met inzethaard Avers van Livin’flame haalt u de sfeer van een echte open haard in huis, maar dan met het gemak van elektriciteit. Combineer hem met een van onze schouwombouwen en maak hem helemaal naar uw eigen stijl. Terwijl u het zeer realistische vlammenspel bewondert, geniet u van sfeervolle
Prix de vente conseillé
€ 259,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Met inzethaard Avers van Livin’flame haalt u de sfeer van een echte open haard in huis, maar dan met het gemak van elektriciteit. Combineer hem met een van onze schouwombouwen en maak hem helemaal naar uw eigen stijl. Terwijl u het zeer realistische vlammenspel bewondert, geniet u van sfeervolle avonden met vrienden of familie!

Bewonder de realistische vlammen

Creëer in een handomdraai een warme sfeer in uw woning met de Avers inzethaard van Livin’flame. De inzethaard past op diverse modellen schouwen, verkrijgbaar in het zwart en in het wit. Welke past het beste bij uw interieur? De kleurrijke vlammen lijken net echt en zijn in intensiteit te verstellen. De decoratieve houtblokken maken het beeld van een gezellig haardvuurtje nog realistischer. Kiest u voor de schouwombouw Safien, dan heeft de schouwombouw extra led verlichting ingebouwd. Zo wordt uw schouw prachtig uitgelicht!

Belangrijkste voordelen

  • Realistische 3D led vlammen
  • Afmetingen: 43,4 x 60 x 21 cm (hxbxd)
  • Warmtestanden: 1000 en 2000 watt
  • Instelbare lichtsterkte
  • Voldoet aan de ErP-richtlijnen

Sfeervol en warm

Met de Avers inzethaard geniet u altijd van een aangename temperatuur in huis. Deze elektrische haard heeft twee warmtestanden waar hij automatisch tussen switcht. Wanneer de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde gewenste temperatuur, verwarmt de sfeerhaard op 2000 watt. Wijkt de temperatuur één graad of minder af van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 watt. Als de haard de gewenste temperatuur bereikt, slaat hij af. Op deze manier bespaart de haard energie en voldoet hij aan de ErP-richtlijnen. Wilt u de Avers alleen voor de sfeer aanzetten op warmere dagen? Dan kunt u de bijverwarming ook eenvoudig uitschakelen.

Geef uw interieur een boost met deze sfeervolle elektrische haard. Met de bijgeleverde afstandsbediening bedient u hem lekker vanaf de bank. Bekijk de verschillende modellen schouwen om uw ideale haard samen te stellen.

Spécifications
Marque Livin'flame
Modèle Avera
Couleur Primaire Noir
Nobre de positions 2
Télécommande Oui
Largeur du produit cm 43.4 cm
Profondeur cm 21 cm
Hauteur cm 60 cm
Poids net kg 13 kg
Code EAN 8712757458417
Garantie 2 année
Puissance maximale 2000
Genre de foyer Insert cheminée

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours