Livin'flame Dala plaque de cuisson

No. d'article 5953220
Grillen op een vuurkorf? Het kan met grillplaat Dala van Livin’flame! Plaats de grillplaat op uw korf en geniet van de lekkerste gerechten. Zo wordt een gezellige avond in de buitenlucht nog gezelliger. Grillen op uw vuurkorf Heeft u een mooie vuurkorf in uw tuin staan? Dan is grillplaat Dala
Prix de vente conseillé
€ 59,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Grillen op een vuurkorf? Het kan met grillplaat Dala van Livin’flame! Plaats de grillplaat op uw korf en geniet van de lekkerste gerechten. Zo wordt een gezellige avond in de buitenlucht nog gezelliger.

Grillen op uw vuurkorf

Heeft u een mooie vuurkorf in uw tuin staan? Dan is grillplaat Dala van Livin’flame de ideale accessoire. Hij past op diverse vuurkorven en pelletkorven van een compacter formaat. De grillplaat is 58 cm lang, dus de opening van de korf moet minder breed dan dat zijn. De aluminium bakplaat is volledig geschikt voor vlees, vis en groenten. Het gebruik van deze grillplaat kan haast niet makkelijker. U hoeft hem alleen maar op de vuurkorf te plaatsen (met de gladde kant naar boven) en te wachten tot hij is opgewarmd. Vervolgens maakt u de lekkerste hapjes klaar!

Belangrijkste voordelen

  • Afmetingen: 58 x 16 x 1,2 cm (lxbxh)
  • Food safety proof
  • Inclusief barbecuehandschoen
  • Gecoat aluminium

Grillplaat met extra’s

De Dala grillplaat is compact van formaat. Met afmetingen van 58 x 16 x 1,2 cm (lxbxd) geeft u hem gemakkelijk een plekje. Ook weegt hij niet veel, waardoor u hem zonder enige moeite op de vuurkorf plaatst. Om hem eraf te halen gebruikt u de barbecuehandschoen die u bij uw grillplaat ontvangt. Zo kunt u de plaat veilig verwijderen zonder uw hand te branden. Nog een voordeel van de bakplaat is dat hij gemakkelijk schoon te maken is. Haal er kort een doekje met wat water en zeep overheen en hij is weer zo goed als nieuw. Dan kunt u de rest van de avond weer genieten van de sfeervolle vlammen van uw vuurkorf.

In de aangename warmte van uw vuurkorf gaan onvergetelijke avonden tot in de late uurtjes door. Met een lekker hapje erbij wordt het nog leuker! De Dala grillplaat is van uitstekende kwaliteit en gaat jaren mee.

Spécifications
Marque Livin'flame
Couleur Primaire Gris
Largeur du produit cm 58 cm
Profondeur cm 16 cm
Hauteur cm 1.2 cm
Poids net kg 3 kg
Code EAN 8712757466320
Garantie 2 année
Matériel Aluminium

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours