Livin'flame cheminée Locarno wit CU-COC-828388 FSC® 100%

No. d'article 5957080
Livin'flame schouw Locarno is een klassieke schouw die goed tot haar recht komt in zowel een klassiek als modern interieur. Deze schouwombouw is eenvoudig te monteren en te combineren met de inzethaard Lugano. De witte afwerking en de details aan de voorkant van de Locarno geeft een landelijke
Prix de vente conseillé
€ 219,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Livin'flame schouw Locarno is een klassieke schouw die goed tot haar recht komt in zowel een klassiek als modern interieur. Deze schouwombouw is eenvoudig te monteren en te combineren met de inzethaard Lugano. De witte afwerking en de details aan de voorkant van de Locarno geeft een landelijke uitstraling.

Sfeervol en landelijk

Met zijn klassieke doch moderne ontwerp zorgt schouwombouw Locarno voor rust. Het is de perfecte toevoeging aan elk landelijk interieur. De Locarno wordt als bouwpakket geleverd en is gemaakt van hoogwaardige MDF platen. Door middel van het meegeleverde montagemateriaal is de schouwombouw in een mum van tijd in elkaar gezet. De haard inbouwen is hierdoor niet nodig, dus de montage is ook minder ingrijpend. Het is de perfecte manier om de elektrische inzethaard Lugano in jouw interieur te verwerken. De Locarno is wit afgelakt, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De stijlvolle Locarno zorgt voor een ouderwets gezellige sfeer in huis!

Belangrijkste kenmerken

  • Afmetingen: 90 x 100 x 30 (hxbxd)
  • Kleur: wit
  • Materiaal: MDF

Elektrische inzethaard

Geniet altijd van een aangename temperatuur in huis met elektrische inzethaard Lugano. Deze haard valt binnen de mix & match serie, waardoor je hem samen kunt stellen met diverse Livin’flame schouwombouwen, waaronder de schouwombouw Locarno. De warme vlammen van de Lugano worden geprojecteerd door luxe ingebouwde 3D LED-technologie. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden! De vlammen zijn in drie kleuren in te stellen en de ondergrond van de haard wel veertien. De bijbehorende decoratieset, bestaande uit realistische stenen en rustieke houtblokken, maakt de haard helemaal af. De haard verwarmt energiezuinig door automatisch te switchen tussen de twee warmtestanden. Op warmere dagen kun je de sfeerhaard ook zonder verwarming voor de sier aan zetten!

Schouwombouw Locarno van Livin’flame is een chique toevoeging aan je interieur waar je veel plezier aan zal beleven. In combinatie met inbouwhaard Lugano geniet je van de sfeer van een echte open haard met het gemak van elektriciteit.

Spécifications
Marque Livin'flame
EANCode 8712757393534
Couleur Primaire Blanc
Largeur du produit (cm) 90
Profondeur (cm) 30
Hauteur (cm) 86
Longueurt (cm) 30
FSC numéro de licence FSC®-C117118

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours