Kamperen in eigen tuin

dimanche 1 janvier 2023
Leestijd 5 minuten: Door de uitbraak van het coronavirus zijn de mogelijkheden om eropuit te gaan op dit moment helaas beperkt. Natuurlijk willen we allemaal toch genieten van het heerlijke weer. De oplossing? Ga kamperen in uw eigen tuin! Het is makkelijk, veilig en zo heeft u toch nog het gevoel van een weekendje weg. Maar dan met het gemak van uw eigen spullen bij de hand! En valt het weer tegen? Dan kunt u de tent altijd nog naar de woonkamer verplaatsen. 

DELEN | LEES MEER


Tent in de tuin of caravan op de oprit

U bent dan misschien niet op de camping, maar als u 's avonds de rits van uw tentje dichttrekt en 's ochtends wakker wordt van de eerste zonnestralen begint het kampeergevoel toch echt te leven!  Even een avondje geen tv, maar aandacht voor elkaar in de buitenlucht. Nog een voordeel: als u de tent nog nooit heeft opgezet, is dit de perfecte gelegenheid om even te oefenen. Als we dan straks weer op vakantie kunnen, staat de tent binnen no-time klaar op de camping! Heeft u een camper of caravan? Dan parkeert u die toch gewoon op de oprit! Wanneer iedereen thuis zit, is dit ook nog eens de perfecte plek om even de rust op te zoeken.

Maak het comfortabel

Voor de echte kampeerervaring zet u de tent al 's ochtends op en gaat u zo min mogelijk het huis in. Wanneer u echt gaat kamperen zit u immers ook lekker in de buitenlucht! Maak het comfortabel met de fijne stoelen van Travellife. De stijlvolle stoelen zitten heerlijk zacht en zijn in diverse standen verstelbaar, zodat u altijd goed zit. Pak er een boekje en een lekker drankje bij en geniet! Gaat u liever in het zonnetje aan uw kleurtje werken? Dat doet u het beste met het nieuwe ligbed van Travellife. Hierop kunt u helemaal uitgestrekt genieten van het mooie weer. Vergeet u niet in te smeren! 
xdxdTravellife Monaco Comfort
xdxdTravellife Barletta Relax
xdxdTravellife Barletta ligbed

Eten in de buitenlucht

Zonder een maaltijd in de buitenlucht, kan het geen echt kamperen genoemd worden. Neem de ontbijtspullen mee naar buiten en leg een kleed neer om lekker te gaan picknicken of neem plaats aan een handige campingtafel. Aan de nieuwe tafels van Travellife kunt u gezellig met zijn vieren samen eten. En 's avonds zet u met dit mooie weer lekker de barbecue aan! De Mestic Barbecue Mini Chef is het ideale tafelmodel om van een lekkere barbecuemaaltijd te genieten. Met deze all-in-one barbecue kunt u bakken, grillen en u kunt er zelfs een pan op zetten om te koken. Of kies voor zijn grotere broer: de Mestic Barbecue Best Chef. De poten zijn afneembaar, zodat u hem op tafel kunt plaatsen of direct op de grond. Een gezellige barbecue in de buitenlucht maakt het kampeergevoel helemaal compleet.

xdxdTravellife Barletta tafels
xdxdMestic barbecue mini chef
xdxdMestic barbecue best chef

Een sfeervol kampvuurtje

Wanneer de laatste zonnestralen verdwijnen begint het 's avonds langzaamaan af te koelen. Maar het kampeeravontuur in eigen tuin is nog niet voorbij. De ervaring is namelijk niet compleet zonder een gezellig kampvuur. Met een van de vuurschalen van Livin' flame creëert u eenvoudig en veilig een knus vuurtje in de achtertuin. Met een lekkere kop warme chocolademelk of thee en marshmallows om te roosteren, voelt het naast de sfeervolle vlammen net alsof u echt op vakantie bent. 

xdxdLivin' flame vuurschaal Bili
xdxdLivin' flame vuurkorf Oyo
xdxdLivin' flame vuurschaal Vesuvius

Bent u overtuigd om te gaan kamperen in de tuin? Wacht dan niet langer en haal uw kampeeruitrusting tevoorschijn! Met de producten van Gimeg maakt u uw kampeerervaring helemaal compleet. U vindt deze producten bij een van onze dealers bij u in de buurt!


Hoe waardeert u deze blog?

Chargement en cours
Chargement en cours