Cosiloft 100 black frame / teak top

No. d'article 5957860
De Cosiloft 100 is een prachtige loungetafel welke je helemaal naar jouw smaak kan samenstellen. Deze nieuwe collectie van Cosi is een evolutie in de vuurtafels. De Cosiloft 100 beschikt over een mooi, opengewerkt aluminium frame met een tafelblad naar eigen keuze. Er zijn drie verschillende
Prix de vente conseillé
€ 929,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Cosiloft 100 is een prachtige loungetafel welke je helemaal naar jouw smaak kan samenstellen. Deze nieuwe collectie van Cosi is een evolutie in de vuurtafels.

De Cosiloft 100 beschikt over een mooi, opengewerkt aluminium frame met een tafelblad naar eigen keuze. Er zijn drie verschillende tafelbladen verkrijgbaar: grijs, zwart en teak. Het frame is in twee kleuren beschikbaar: wit voor een moderne look of zwart voor een industriële stijl. Ondanks zijn mooie loungetafel hoogte past er in de Cosiloft 100 zelfs een 5 kg gasfles. Deze zit goed verwerkt in het pure design van de Cosiloft tafel.

Bij iedere Cosiloft wordt een afdekplaat voor de brander meegeleverd. Heb je de haard niet aanstaan, dan kan je op deze manier toch gebruik maken van het totale tafeloppervlak. Geniet van het samenzijn met familie en vrienden!

Spécifications
Marque Cosi
Modèle Loft
Couleur Primaire Noir
Couleur Secondaire Marron
Carburant Propane
Consommation de carburant gramme/heure 608 gram/uur
Largeur du produit cm 100 cm
Hauteur du produit cm 47 cm
Longueur du produit cm 100 cm
Code EAN 8712757455317
Garantie 2 année
Marque CE
Type d'allumage Allumage Électrique Avec Thermocouple

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours