Cosiscoop Cement square

No. d'article 5801310
De Cosiscoop Cement is wat je noemt een collector’s item. Deze sfeervolle gaslantaarn maakt door zijn mooie materialen combinatie echt een statement. Het gebruik van betonachtige materialen in combinatie met het glas maakt deze lantaarn daarnaast ook stoer. De Cement is beschikbaar in twee modellen:
Prix de vente conseillé
€ 119,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Cosiscoop Cement is wat je noemt een collector’s item. Deze sfeervolle gaslantaarn maakt door zijn mooie materialen combinatie echt een statement. Het gebruik van betonachtige materialen in combinatie met het glas maakt deze lantaarn daarnaast ook stoer. De Cement is beschikbaar in twee modellen: de Cosiscoop Cement round en de Cosiscoop Cement square.

Deze gaslantaarn is ideaal om de mooie avonden wat extra sfeer te geven. De Cosiscoop Cement is eenvoudig in gebruik. Plaats aan de onderzijde een 190 gram gascartouche en steek de Cosiscoop Cement aan met een lange aansteker. Daarna heb je ongeveer 5-6 uur een sfeervolle vlam.

Wil je hem tussentijds uitzetten? Geen probleem, door de bedieningsknop is hij eenvoudig te doven en kan de lantaarn de volgende keer gewoon weer aangestoken worden met een lange aansteker. Met deze lantaarn steel je de show bij vrienden en kennissen.

Alle Scoop gaslantaarns werken op een universele 190 gram prikcartouche. Let op dat je altijd een gascartouche kiest die voorzien is van een gas-stop-systeem. Mocht de gaslantaarn het contact met de cartouche verliezen gaat het gas-stop-systeem automatisch in werking.

De Cosiscoop Cement wordt geleverd inclusief glas en kiezelstenen. Universele 190 gram gascartouches met veiligheidsventiel zijn te verkrijgen bij onze Cosi partners, tuincentra en bouwmarkten.

Spécifications
Marque Cosi
Série Cosiscoop
Modèle Cement square
EANCode 8712757472901
Couleur Primaire Gris
Carburant Propane butane
Consommation de carburant (gramme/heure) 30
Largeur du produit (cm) 20
Hauteur (cm) 30
Longueurt (cm) 20
Poids net (kg) 6,8
Garantie 2 année
Marque CE
Capacité 0,4 kW
Capacité 0,4 kW

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours