Cosiscoop Iconic black

No. d'article 5801280
De Cosiscoop Iconic is een stoere, metalen gaslantaarn met deksel. De Iconic is de kleinste Scoop in de collectie waardoor je hem makkelijk met je meeneemt. Staat de Iconic niet aan? Plaats dan de metalen deksel er weer bovenop. Ook als de Iconic niet brandt is het een echte eyecatcher in jouw
Prix de vente conseillé
€ 99,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Cosiscoop Iconic is een stoere, metalen gaslantaarn met deksel. De Iconic is de kleinste Scoop in de collectie waardoor je hem makkelijk met je meeneemt.

Staat de Iconic niet aan? Plaats dan de metalen deksel er weer bovenop. Ook als de Iconic niet brandt is het een echte eyecatcher in jouw ruimte.

De lantaarn is handzaam en eenvoudig in gebruik. Draai de gascartouche onder in de gaslantaarn, draai de knop open en steek met een lange aansteker de Scoop lantaarn aan. Op een 190 gram gascartouche brandt de Cosiscoop Iconic ongeveer 5-6 uur en heb jij avondenlang plezier.

Wil je hem tussentijds uitzetten? Geen probleem, door de bedieningsknop is hij eenvoudig te doven en kan de lantaarn de volgende keer gewoon weer aangestoken worden met een lange aansteker. Met deze lantaarn steel je de show bij vrienden en kennissen.

Alle Scoop gaslantaarns werken op een universele 190 gram prikcartouche. Let op dat je altijd een gascartouche kiest die voorzien is van een gas-stop-systeem. Mocht de gaslantaarn het contact met de cartouche verliezen gaat het gas-stop-systeem automatisch in werking.

De Cosiscoop Iconic wordt geleverd inclusief kiezelstenen en deksel. Universele 190 gram gascartouches met veiligheidsventiel zijn te verkrijgen bij onze Cosi partners, tuincentra en bouwmarkten.

Let op: Plaats de deksel alleen op de Iconic wanneer de gaslantaarn niet aanstaat.

Spécifications
Marque Cosi
Série Cosiscoop
Modèle Iconic
EANCode 8712757472871
Couleur Primaire Noir
Carburant Propane butane
Consommation de carburant (gramme/heure) 30
Largeur du produit (cm) 16
Hauteur (cm) 20,9
Longueurt (cm) 16
Poids net (kg) 1,9
Garantie 2 année
Marque CE

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours