Livin'flame Vesuvius feu Bowl

No. d'article 5953130
De Vesuvius is een bijzondere vuurschaal met een unieke look. De haard is gemaakt van cortenstaal wat een ruige uitstraling geeft. De terrashaard heeft een stoer uitstraling en is door de hoekige vormen de perfecte toevoeging aan een moderne tuin. Natuurlijk geniet je ook van de warmte en sfeer van
Prix de vente conseillé
€ 169,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Vesuvius is een bijzondere vuurschaal met een unieke look. De haard is gemaakt van cortenstaal wat een ruige uitstraling geeft. De terrashaard heeft een stoer uitstraling en is door de hoekige vormen de perfecte toevoeging aan een moderne tuin. Natuurlijk geniet je ook van de warmte en sfeer van de vlammen, waardoor gezellige avonden extra lang door kunnen gaan.

Sfeervol en warm

De Livin’flame terrashaard Vesuvius is met zijn bijzondere design een echt pronkstuk in de tuin of op het terras. Het hoge onderstel geeft de vuurschaal niet alleen een unieke twist, maar biedt ook ruimte om houtblokken op te slaan. Zo heb je altijd voldoende hout klaarliggen om de hele avond te genieten van het haardvuur! De ruime schaal biedt plaats aan een flink aantal houtblokken, waarmee je al snel een groot doch veilig vuur creëert. De vlammen blijven binnen de vuurschaal, waardoor het vuur zich niet verder zal spreiden. Ook staat de Vesuvius op hoge poten, zodat je hem veilig op elke ondergrond kunt zetten. Zo geniet je altijd zorgeloos van een heerlijk vuur.

Belangrijkste kenmerken

  • Gezellige sfeermaker in de tuin
  • Ingebouwde houtopslag
  • Afmetingen: 65 x 75 x 75 cm (hxbxd)
  • Materiaal: cortenstaal

Cortenstaal terrashaard

Het cortenstaal geeft de Vesuvius een stoer uiterlijk en een lange levensduur. Weervast staal zorgt voor een sterk vertraagd roestproces, waardoor de schaal zo goed als onderhoudsvrij is. Het materiaal kenmerkt zich door de bruinoranje roestkleur. Deze fraaie kleur ontstaat door corrosie, dus de haard wordt na elk gebruik nóg mooier. De prachtige kleuren van de vlammen en het cortenstaal versterken elkaar. Ze vormen samen een adembenemend geheel. Met de Vesuvius geniet je keer op keer van een gezellig authentiek houtvuur!

De Vesuvius is een vuurschaal met een uniek design en een lange levensduur. Met je geliefden om je heen wordt elke avond rond het vuur sfeervol en warm.

Spécifications
Marque Livin'flame
Modèle Vesevius
EANCode 8712757455393
Couleur Primaire Marron
Largeur du produit (cm) 75
Profondeur (cm) 75
Hauteur (cm) 65
Longueurt (cm) 75
Poids net (kg) 12,9
Garantie 2 année
Matériel Échantillon
Genre de foyer Foyer

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours