Livin'flame Nara feu Bowl

No. d'article 5953110
De Nara is een prachtige vuurschaal die met zijn industriële look uw tuin meteen een stoer tintje geeft. De tuinhaard brengt niet alleen sfeer maar met een ruime diameter van 75 cm ook heel veel warmte! Daarom is de Nara hét antwoord op alle frisse zomeravonden en koele winterdagen. Sfeervol en
Prix de vente conseillé
€ 109,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Nara is een prachtige vuurschaal die met zijn industriële look uw tuin meteen een stoer tintje geeft. De tuinhaard brengt niet alleen sfeer maar met een ruime diameter van 75 cm ook heel veel warmte! Daarom is de Nara hét antwoord op alle frisse zomeravonden en koele winterdagen.

Sfeervol en warm

Op zoek naar een bijzonder centre piece voor in de tuin? Met vuurschaal Nara bent u daarvoor meer dan geslaagd. Deze robuuste schaal staat mooi in elke omgeving. Met een drankje en wat hapjes erbij geniet u samen met vrienden of familie van sfeervolle avonden. Naast dat deze vuurschaal een mooie decoratieve toevoeging in de tuin is, is het ook een zeer effectieve warmtebron. De ruime schaal biedt plaats aan een flink aantal houtblokken waarmee u al snel een grote vlam creëert. Heerlijk om uzelf op te warmen wanneer de temperaturen dalen.

Belangrijkste kenmerken

  • Gezellige sfeermaker in de tuin
  • Effectieve warmtebron
  • Afmetingen: 37 x 75 x 75 cm (hxbxd)
  • Materiaal: metaal

Veilige en duurzame tuinhaard

Met de Nara kunt u op een veilig manier een verwarmend vuurtje stoken in de tuin. De vlammen blijven veilig binnen de vuurschaal, waardoor u niet bang hoeft te zijn voor verspreidend vuur. Ook staat de Nara op hoge poten, zodat hij veilig op elke ondergrond kan staan. Verder heeft u jarenlang plezier van deze tuinhaard. Dankzij het stevige metaal waar hij van gemaakt is, kan hij namelijk wel tegen een stootje! Ook heeft de Nara twee handige handvaten waarmee u hem makkelijk kunt verplaatsen. Let wel op dat u hem alleen optilt wanneer hij afgekoeld is. Dankzij de vlammen kunnen de handvaten namelijk behoorlijk warm worden.

Koop een zak marshmallows, haal een flesje wijn in huis en u heeft alle ingrediënten voor een romantische avond bij uw haardvuur. Met de Nara wordt elke avond sfeervol en warm.

Spécifications
Marque Livin'flame
Modèle Nara
Couleur Primaire Noir
Largeur du produit cm 75 cm
Profondeur cm 75 cm
Hauteur cm 37 cm
Poids net kg 10.4 kg
Code EAN 8712757455379
Garantie 2 année
Matériel Métal
Genre de foyer Foyer

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours