HEOSafe standard pour Fiat Ducato 250/290, Peugeot Boxer, Citroën Jumper 2006-…

No. d'article 7225000
Niks zo fijn als rondtrekken met uw eigen kampeerbusje. Natuurlijk wilt u zich tijdens uw reis geen zorgen hoeven te maken over het kwijtraken van uw eigendommen. Met dit deurslot van HEOsafe beschermt u uw busje tegen inbrekers. Zo kunt u met een veilig gevoel op reis gaan. Stevig cabineslot voor
Prix de vente conseillé
€ 135,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Niks zo fijn als rondtrekken met uw eigen kampeerbusje. Natuurlijk wilt u zich tijdens uw reis geen zorgen hoeven te maken over het kwijtraken van uw eigendommen. Met dit deurslot van HEOsafe beschermt u uw busje tegen inbrekers. Zo kunt u met een veilig gevoel op reis gaan.

Stevig cabineslot voor busjes

Het HEOsafe slot is speciaal ontwikkeld voor kampeerbusjes. Dit model is geschikt voor Fiat Ducato busjes vanaf bouwjaar 2006. Het deurslot werkt met een grendel en sluit de cabine van uw kampeerbusje vanuit de binnenkant af. De HEOsafe is uiterst praktisch, eenvoudig te bedienen en makkelijk te monteren. Met de aanwezige deurschroeven monteert u hem achter de deurgreep. Het mechanisme is voorzien van speciale coating, waardoor het geen smering nodig heeft. Het slot is dus onderhoudsvrij. Door dit deurslot te monteren maakt u het inbrekers een stuk lastiger om bij uw waardevolle spullen te komen.

Belangrijkste kenmerken

  • Past op de Fiat Ducato vanaf 2006
  • Onderhoudsvrij mechanisme
  • Vergrendeling door middel van draaiknop

Meer diefstalbeveiliging

Met het HEOsafe slot beschermt u uw eigendommen tegen ongewenste indringers. Voor nog meer bescherming van uw eigendommen heeft Gimeg een ruim assortiment aan diefstalbeveiliging. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kluis. Als het dan toch iemand lukt om uw voertuig binnen te komen, zijn uw meest waardevolle eigendommen in ieder geval veilig. Ook kunt u ervoor kiezen om een alarmsysteem aan te schaffen. Het Milenco Sleep Safe alarm ontmoedigt indringers door elke 10 seconden te knipperen. Als iemand probeert binnen te komen geeft het alarmsysteem een luid alarm af, zodat u meteen gewaarschuwd bent.

Met het HEOsafe slot beschermt u uw kampeerbusje tegen inbraak. Combineer dit deurslot met andere soorten diefstalbeveiliging voor een optimale bescherming van uw eigendommen. Zo gaat u met een veilig en onbezorgd gevoel op vakantie.

Spécifications
Marque Heosafe
Modèle Ducato 2006
EANCode 4260361070050
Couleur Primaire Noir
Couleur Secondaire Blanc
External article number 12646
Largeur du produit (cm) 12,2
Hauteur (cm) 7
Longueurt (cm) 20
Poids net (kg) 0,5
Garantie 3 année
Matériel Aluminium
Application Serrure de porte

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours