Heosafe serrures de sécurité pour porte coulissante a détourné VAN gris

No. d'article 7225560
Dankzij de sloten van HEOsafe kunt u met een veilig gevoel op reis gaan met uw kampeerbusje. Het HEOsafe Van Security slot biedt extra beveiliging bij schuif-, achter- en vleugeldeuren. Met dit eenvoudige systeem maakt u het inbrekers lastig om uw voertuig binnen te komen en kunt u zorgeloos
Prix de vente conseillé
€ 178,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Dankzij de sloten van HEOsafe kunt u met een veilig gevoel op reis gaan met uw kampeerbusje. Het HEOsafe Van Security slot biedt extra beveiliging bij schuif-, achter- en vleugeldeuren. Met dit eenvoudige systeem maakt u het inbrekers lastig om uw voertuig binnen te komen en kunt u zorgeloos genieten.

Stevig deurslot voor busjes

Vaak zijn dieven op zoek naar een snelle en simpele buit. Als het ze moeilijk gemaakt wordt, zullen ze uw voertuig in veel gevallen met rust laten. HEOsafe Van Security is speciaal ontwikkeld om extra bescherming te bieden bij kampeerbusjes. Dit model past op de Fiat Ducato, Peugeot Boxer en Citroën Jumper. Het systeem blokkeert de deuren, zodat niemand zonder sleutel zomaar naar binnen kan. Het deurslot wordt eenvoudig met de sleutel opengemaakt of gesloten en is enkel bedoeld om van buitenaf te gebruiken. Het HEOsafe Van Security slot is verkrijgbaar in drie kleuren: wit, zilvergrijs en zwart. Zo is er voor elk busje een bijpassend model.

Belangrijkste kenmerken

  • Beveiliging van schuif-, achter- en vleugeldeuren
  • Geschikt voor de Fiat Ducato, Peugeot Boxer en Citroën Jumper
  • Robuust gegoten aluminium
  • Kleur: wit
  • 2-pack

Meer diefstalbeveiliging

Met HEOsafe Van Security beschermt u uw eigendommen tegen ongewenste indringers. Voor nog meer bescherming van uw eigendommen heeft Gimeg een ruim assortiment aan diefstalbeveiliging. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kluis. Als het dan toch iemand lukt om uw voertuig binnen te komen, zijn uw meest waardevolle eigendommen in ieder geval veilig. Ook kunt u ervoor kiezen om een alarmsysteem aan te schaffen. Het Milenco Sleep Safe alarm ontmoedigt indringers door elke 10 seconden te knipperen. Als iemand probeert binnen te komen geeft het alarmsysteem een luid alarm af, zodat u meteen gewaarschuwd bent.

Met het HEOsafe slot beschermt u uw kampeerbusje tegen inbraak. Combineer dit deurslot met andere soorten diefstalbeveiliging voor een optimale bescherming van uw eigendommen. Zo gaat u met een veilig en onbezorgd gevoel op vakantie.

Spécifications
Marque Heosafe
Modèle VAN
EANCode 4260361070371
Couleur Primaire Blanc
Couleur Secondaire Gris
External article number 1760-2W
Garantie 2 année
Matériel Échantillon
Application Serrure de porte

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours