Gimeg cuisinière 4 brûleurs blanc

No. d'article 5129770
Met dit ruime vierpits kooktoestel van Gimeg maakt u op vakantie de lekkerste maaltijden klaar. Dit gaskooktoestel is zeer veilig te gebruiken en maakt koken op de camping net zo makkelijk als thuis. Vierpits kooktoestel voor de camping Dit kooktoestel van Gimeg heeft vier branders voor een
Prix de vente conseillé
€ 104,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Met dit ruime vierpits kooktoestel van Gimeg maakt u op vakantie de lekkerste maaltijden klaar. Dit gaskooktoestel is zeer veilig te gebruiken en maakt koken op de camping net zo makkelijk als thuis.

Vierpits kooktoestel voor de camping

Dit kooktoestel van Gimeg heeft vier branders voor een optimale kookervaring. Twee extra krachtige 2.2 kw branders en twee 1.2 kw branders. Ook is het kooktoestel voorzien van twee stabiele pannendragers, waar u wel vier flinke pannen tegelijkertijd op kwijt kunt. De geïntegreerde thermische beveiliging zorgt ervoor dat de gastoevoer automatisch afgesloten wordt wanneer de vlam dooft, zodat er geen gas ontsnapt. Nog meer veiligheid wordt geboden door de antislipvoetjes aan de onderkant van het kooktoestel die ervoor zorgen dat het toestel stabiel op zijn plek blijft staan.

Belangrijkste voordelen

  • Twee 2.2 kw branders
  • Twee 1.2 kw branders
  • Geïntegreerde thermische beveiliging
  • Antislipvoetjes
  • Gasverbruik van 496 gr/h bij 6.8 kW

Zo gebruikt u dit gaskooktoestel

Dit kooktoestel voor de camping is voorzien van een deksel waarmee u het toestel af kunt dekken wanneer u het niet gebruikt. Hiermee heeft u meer aanrechtruimte. Als u gaat koken, opent u het deksel waarmee en profiteert u meteen van een windscherm. Het deksel zorgt ervoor dat de vlam niet uit kan waaien! Door middel van een schroef- of slangpilaaraansteking kunt u het gastoestel aansluiten op een propaan of butaan gasfles. Eenmaal aangesloten op gas, kunt u het kooktoestel gebruiken en de lekkerste maaltijden klaarmaken. Bent u klaar met koken? Dan maakt u het toestel gemakkelijk schoon dankzij de afneembare pannendrager en geëmailleerde onderdelen.

Met de kooktoestellen van Gimeg is koken op de camping net zo leuk en eenvoudig als thuis. Dit vierpits kooktoestel biedt ruimte aan meerdere pannen tegelijkertijd. Wat zet u op tafel?

Spécifications
Marque Gimeg
Modèle 4-pits wit beveiligd
EANCode 8712757450008
Couleur Primaire Blanc
Nombre de brûleurs 4
Carburant Propane butane
Consommation de carburant (gramme/heure) 496
Largeur du produit (cm) 51
Profondeur (cm) 51
Hauteur (cm) 10
Longueurt (cm) 51
Poids net (kg) 4,5
Garantie 2 année
360 afbeelding https://embed.imajize.com/1423551
Capacité 6,8 kW
Facilités de sécurité Aucun
Pression de travail (mbar) 30
Capacité 6,8 kW

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours