Gimeg cuisinière 2 brûleurs blanc

No. d'article 5129730
Lekker uitgebreid koken op vakantie? Dat doet u met het Gimeg tweepits kooktoestel. Dit gaskooktoestel met twee branders is lichtgewicht en eenvoudig in gebruik. U maakt er de lekkerste gerechten op klaar! Tweepits kooktoestel voor de camping Het Gimeg kooktoestel is voorzien van twee extra
Prix de vente conseillé
€ 48,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Lekker uitgebreid koken op vakantie? Dat doet u met het Gimeg tweepits kooktoestel. Dit gaskooktoestel met twee branders is lichtgewicht en eenvoudig in gebruik. U maakt er de lekkerste gerechten op klaar!

Tweepits kooktoestel voor de camping

Het Gimeg kooktoestel is voorzien van twee extra sterke 2,2 kw branders voor een optimale kookervaring. Het kooktoestel is voorzien van een stabiele pannendrager die ruimte biedt aan twee grote pannen. Nog meer veiligheid wordt geboden door de antislipvoetjes aan de onderkant van het kooktoestel. Het toestel blijft stabiel op zijn plek staan.

Belangrijkste voordelen

  • Twee 2,2 kw branders
  • Afneembare pannendrager
  • Antislipvoetjes
  • Gasverbruik van 320 gr/h bij 4,4 kW

Zo gebruikt u dit gaskooktoestel

Dit kooktoestel voor de camping is voorzien van een deksel waarmee u het toestel af kunt dekken wanneer u het niet gebruikt. Als u gaat koken, opent u het deksel waarmee en profiteert u meteen van een windscherm. Het deksel zorgt ervoor dat de vlam niet uit kan waaien! Door middel van een schroef- of slangpilaaraansteking kunt u het gastoestel aansluiten op een propaan of butaan gasfles. Eenmaal aangesloten op gas, kunt u het kooktoestel gebruiken en de lekkerste maaltijden klaarmaken. Bent u klaar met koken? Dan maakt u het toestel gemakkelijk schoon dankzij de afneembare pannendrager en geëmailleerde onderdelen.

Wat zet u op tafel? Met de kooktoestellen van Gimeg is koken op de camping net zo leuk en eenvoudig als thuis. Dit tweepits kooktoestel biedt ruimte aan meerdere pannen tegelijkertijd. 

Spécifications
Marque Gimeg
Modèle 2-pits wit
EANCode 8712757449989
Couleur Primaire Blanc
Nombre de brûleurs 2
Carburant Propane butane
Consommation de carburant (gramme/heure) 320
Largeur du produit (cm) 60
Profondeur (cm) 33
Hauteur (cm) 10
Longueurt (cm) 33
Poids net (kg) 3,2
Garantie 2 année
360 afbeelding https://embed.imajize.com/9801958
Capacité 4,4 kW
Facilités de sécurité Aucun
Pression de travail (mbar) 30
Capacité 4,4 kW

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours