Wash & Clean toilet seat cleaner 100ml

No. d'article 1203080
Geniet ook op vakantie van een schoon toilet! Deze compacte toiletbrilreiniger van Wash & Clean is ideaal voor op reis. U maakt hiermee de toiletbril binnen de kortste keren schoon, zodat u altijd een hygiënisch toilet tot uw beschikking heeft. Toiletbrilreiniger voor onderweg Het toilet van
Prix de vente conseillé
€ 4,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Geniet ook op vakantie van een schoon toilet! Deze compacte toiletbrilreiniger van Wash & Clean is ideaal voor op reis. U maakt hiermee de toiletbril binnen de kortste keren schoon, zodat u altijd een hygiënisch toilet tot uw beschikking heeft.

Toiletbrilreiniger voor onderweg

Het toilet van thuis is natuurlijk altijd het fijnst. Maar met deze handige toiletbrilreiniger kunt u waar u ook bent met een gerust hart naar het toilet. De toilet spray van Wash & Clean heeft een handig klein formaat, zodat u hem eenvoudig meeneemt. Met een inhoud van 100 ml past hij in elke tas! De schoonmaakspray komt niet alleen van pas om uw eigen toilet in de camper of caravan snel op te frissen, maar biedt ook uitkomst wanneer u geen eigen toilet in de buurt heeft. Bijvoorbeeld wanneer u onderweg stopt bij een tankstation of een restaurant. Spuit de spray op de bril en wrijf de vloeistof uit met een stukje toiletpapier tot het oppervlak droog is. Nu kunt u plaatsnemen op een schone bril! De spray bevat geen agressieve oplosmiddelen en is zonder water te gebruiken.

Belangrijkste voordelen:

  • Snel een schone toiletbril
  • Gemakkelijk mee te nemen
  • Inhoud: 0,1 liter

Wash & Clean maakt schoonmaken makkelijk

De schoonmaak- en onderhoudslijn van Wash & Clean is speciaal ontwikkeld om uw camper of caravan perfect schoon en in goede staat te houden. Van buiten én van binnen. Met deze producten verwijdert u vuil dat na verloop van tijd op uw voertuig verzamelt met het grootste gemak. Zonder krassen te veroorzaken of de laklaag te beschadigen. Dankzij de schoonmaakproducten van Wash & Clean houdt u uw eigendommen in optimale conditie. De diverse sprays, vloeistoffen en wasborstels bieden voor elke vuiligheid een oplossing. Zo geniet u van nog meer comfort op uw vakantie.

Waar u ook bent, met deze toiletbrilreiniger op zak heeft u altijd een fris toilet tot uw beschikking. Ideaal voor onderweg!

Spécifications
Marque Wash & Clean
EANCode 8712757466122
Largeur du produit (cm) 3,9
Hauteur (cm) 15
Longueurt (cm) 3,9
Poids net (kg) 0,2
Garantie 2 année
Contenu (L) 0,1
Marque CE

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours