Wash & Clean cleaner 1 liter

No. d'article 1203000
Maak uw camper of caravan glanzend schoon met de Super Cleaner van Wash & Clean. Dit schoonmaakmiddel is biologisch afbreekbaar en verwijdert hardnekkig vuil van uw voertuig. Na een goede wasbeurt met deze reiniger, gaat u met een glanzend schone wagen op vakantie. Schoonmaakmiddel voor hardnekkig
Prix de vente conseillé
€ 10,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Maak uw camper of caravan glanzend schoon met de Super Cleaner van Wash & Clean. Dit schoonmaakmiddel is biologisch afbreekbaar en verwijdert hardnekkig vuil van uw voertuig. Na een goede wasbeurt met deze reiniger, gaat u met een glanzend schone wagen op vakantie.

Schoonmaakmiddel voor hardnekkig vuil

Laat uw camper of caravan weer stralen met de reiniger van Wash & Clean. Het biologisch afbreekbare, geconcentreerde reinigingsmiddel verwijdert zwarte strepen en hardnekkig vuil zoals hars, vet, olie, inkt en verf. Na een behandeling met dit wasmiddel ziet uw voertuig er weer als nieuw uit! Het gebruik van dit schoonmaakmiddel voor de camper of caravan is een eenvoudige klus. Verdun de reiniger ten eerste met water (verhouding 1:25 – 1:50). De verhouding is afhankelijk van de mate van vervuiling van het te reinigen oppervlak. Breng het reinigingsmiddel aan met een borstel, spons of washandschoen en spoel het vervolgens goed af met water. De fles heeft een handige doseerdop waarmee u gemakkelijk de juiste hoeveelheid reinigingsmiddel uitschenkt. Let op: dit schoonmaakmiddel mag niet gebruikt worden op warme oppervlakken of in directe zon.

Belangrijkste voordelen:

  • Voor verwijdering van hardnekkig vuil
  • Handige doseerfles
  • Inhoud: 1 liter

Wash & Clean maakt schoonmaken makkelijk

De schoonmaak- en onderhoudslijn van Wash & Clean is speciaal ontwikkeld om uw kampeervoertuig en eigendommen perfect schoon en in goede staat te houden. Van buiten én van binnen. Met deze producten verwijdert u vuil dat na verloop van tijd op uw voertuig verzamelt met het grootste gemak en verlengt u de levensduur van uw spullen. Met de schoonmaakproducten van Wash & Clean blijven uw eigendommen in optimale conditie. De diverse sprays, vloeistoffen en wasborstels bieden voor elke vuiligheid een oplossing. Zo geniet u van nog meer comfort op uw vakantie.

Met dit reinigingsmiddel van hoge kwaliteit straalt uw voertuig snel weer als nieuw. Het schoonmaakmiddel is toepasbaar op kunststof, bekledingsmaterialen, formica, chroom, rvs, vloeren, wanden en metaal.

Spécifications
Marque Wash & Clean
EANCode 8712757466047
Largeur du produit (cm) 6,2
Hauteur (cm) 26
Longueurt (cm) 13,8
Poids net (kg) 1,1
Garantie 2 année
Contenu (L) 1
Marque CE

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours