Eerste keer kamperen? Dit heeft u nodig!

mardi 9 juin 2020
Leestijd 5 minuten: Nu de coronamaatregelen versoepeld zijn, zoeken vakantiegangers massaal de camping op! De camping is dan ook de ideale vakantiebestemming ten tijde van corona. Zeker nu de sanitaire voorzieningen weer open zijn gegaan! Veel campings hebben stappen genomen om ervoor te zorgen dat u helemaal coronaproof van een zorgeloze vakantie kunt genieten. Aan de hand van het coronalabel van de ANWB kunt u precies zien welke campings aan de richtlijnen van het RIVM voldoen. Veel mensen kiezen er dit seizoen daarom voor om voor het eerst te gaan kamperen. Caravans, campers en tenten vliegen de winkels uit! Maar wat heeft u als nieuwe kampeerder eigenlijk allemaal nodig?

DELEN | LEES MEER


Alles voor de caravan

Het eerste dat een nieuwe kampeerder aanschaft, is natuurlijk een kampeervoertuig! Kiest u voor een caravan, dan zijn er een aantal items die u goed kunt gebruiken. Ten eerste is het belangrijk om goede caravanspiegels aan te schaffen. Hiermee heeft u goed zicht op de weg en kunt u veilig rijden. Wilt u op vakantie lekker fietsen? Dan kan een fietsendrager ook niet ontbreken! Zo neemt u uw eigen fietsen gemakkelijk mee op reis. Eenmaal op bestemming zult u blij zijn met de aanschaf van een mover. Het parkeren van de caravan wordt hiermee een eenvoudige klus.
xdxdTruma movers
xdxdMilenco caravanspiegels
xdxdThule fietsendragers


Comfortabel campingmeubilair

Eenmaal aangekomen op uw bestemming, kan het genieten beginnen! Dat doet u optimaal met comfortabel campingmeubilair. De verschillende stoelen van Travellife komen hierbij perfect van pas. Met een fijne, zachte stof en een ergonomische rugleuning zult u heerlijk ontspannen naast de camper of caravan. Wilt u lekker languit zonnen of even de ogen dichtdoen? Kies dan voor een ligbed! Ook een goede campingtafel mag tijdens de vakantie niet ontbreken. Met de tafels van Travellife geniet u van een lekkere maaltijd met het gezin, of speelt u een gezellig spelletje met elkaar.

xdxdTravellife Barletta tafels
xdxdTravellife stoelen
xdxdTravellife Barletta ligbed


Koken en eten op de camping

Ook tijdens het kamperen moet er natuurlijk gegeten en gedronken worden. Een van de belangrijkste dingen om aan te schaffen als u voor het eerst gaat kamperen is daarom een goede koelbox. Zo geniet u van lekker frisse drankjes en kunt u uw boodschappen koel houden. Met een gebruiksvriendelijk kooktoestel zet u de lekkerste maaltijden op tafel. Wilt u op vakantie wat meer uitpakken? Neem dan ook een van de compacte barbecues van Mestic mee op reis! Zo wordt het avondeten echt een feestje.

xdxdMestic koelboxen
xdxdGimeg kooktoestellen
xdxdMestic barbecues


Ontspannen in de buitenlucht

Als u gaat kamperen, zult u veel tijd buiten doorbrengen. Daarom is het belangrijk dat u niet alleen binnen in de camper of caravan comfortabel zit, maar ook daarbuiten. Met een goede luifel of een voortent creëert u een aangenaam beschut plekje waar u hele dagen kunt ontspannen. Denk ook aan een tenttapijt voor in de voortent. Dat loopt een stuk prettiger dan de koude grond!

xdxdThule luifels
xdxdThule voortenten
xdxdTravellife tenttapijt

Veilig op vakantie

Ook veiligheid is belangrijk om aan te denken wanneer u voor het eerst gaat kamperen. Een koppelingsslot zorgt ervoor dat uw caravan niet meegenomen kan worden door dieven. Het slot wordt namelijk over of in de koppeling gemonteerd, waardoor deze niet meer op een trekhaakkogel geklikt kan worden. Voor nog meer zekerheid kunt u ook een extra slot op de deur plaatsen. Zo zorgt u ervoor dat niemand zomaar uw voertuig binnen kan komen. Wilt u helemaal met een veilig gevoel op de camping staan? Kies dan voor een alarmsysteem. Hiermee wordt u meteen gewaarschuwd als iemand probeert in te breken.

xdxdMilenco koppelingssloten
xdxdThule camper- en caravansloten
xdxdMilenco alarmsysteem

Met een goede voorbereiding wordt uw eerste kampeervakantie zeker een succes! U vindt deze producten bij een van onze dealers bij u in de buurt. Wij wensen u veel kampeerplezier!


Hoe waardeert u deze blog?

Chargement en cours
Chargement en cours