Dometic Midi Heki (barre de levage) avec aération permanente 700x500mm

No. d'article 8725000
Geniet van frisse lucht en natuurlijk licht in uw voertuig! Het Midi Heki Style dakluik is een van de middelgrote modellen van Dometic. Profiteer van de vele voordelen, zoals een geïntegreerde insectenhor en verduisteringsgordijn. Natuurlijk licht en frisse lucht in uw voertuig Dit
Prix de vente conseillé
€ 488,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Geniet van frisse lucht en natuurlijk licht in uw voertuig! Het Midi Heki Style dakluik is een van de middelgrote modellen van Dometic. Profiteer van de vele voordelen, zoals een geïntegreerde insectenhor en verduisteringsgordijn.

Natuurlijk licht en frisse lucht in uw voertuig

Dit geavanceerde, middelgrote dakraam van Dometic zorgt ervoor dat u altijd van natuurlijk licht en frisse lucht kunt genieten in uw voertuig. Hij is leverbaar met slinger of beugel, waarmee u hem gemakkelijk kunt openen. Het dakraam kan in drie verschillende posities geopend worden: volledig open, half open en in slecht-weer-stand. Bij elke weersomstandigheid kunt u de juiste positie kiezen. De koepel is goed geïsoleerd, zodat er geen warmte verloren gaat en dankzij de verbeterde aerodynamica is het geluidsniveau gereduceerd tot maar 3 dB. Geen enkel last van lawaai dus! Daarnaast is het dakraam stijlvol vormgegeven, zodat het feilloos opgaat in het exterieur en interieur van uw voertuig.

Belangrijkste voordelen

  • Aerodynamisch
  • Verduisteringsrolgordijn
  • Insectenhor
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Goed geïsoleerd

Pluspunten van het Midi Heki Style dakluik

Het Dometic Midi Heki Style dakluik voor de caravan of camper is een model met bewezen voordelen. Zo is er bij het ontwerp voor gezorgd dat het raam gemakkelijk te reinigen is. Er verzamelt zich minder vuil tussen het dak en de koepel. Daarnaast is het binnenframe voorzien van een verduisteringsrolgordijn en een insectenhor. Zo blijven insecten buiten, terwijl u frisse lucht binnenlaat en heeft u geen last van een felle zon! Ten slotte zijn het scharnier en het slot geïntegreerd in het frame voor meer veiligheid en mechanische betrouwbaarheid. Het raam blijft soepel, zodat u er jarenlang gebruik van kunt maken.

Het Midi Heki Style dakluik van Dometic is een dakluik met veel voordelen. U geniet zorgeloos van frisse lucht en natuurlijk licht in uw voertuig, waardoor uw verblijf extra comfortabel wordt.

Spécifications
Marque Dometic
Modèle Midi-Heki
Couleur Primaire Blanc
External article number 9104120057
Commande Manuellement
Largeur du produit cm 65 cm
Hauteur du produit cm 8.2 cm
Longueur du produit cm 88 cm
Poids net kg 8.2 kg
Largeur de montage cm 50 cm
Longueur de montage cm 70 cm
Epaisseur maximale de toit mm 29 mm
Code EAN 4015704267631
Garantie 2 année
Angle d'ouverture ° 45 °
Occultation Oui
Éclairage Non

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours