Cosiscoop XL olive

No. d'article 5801290
De Cosiscoop XL is de grote broer van de Cosiscoop Original. De XL heeft een diameter van 20 cm en is een eyecatcher op jouw salon- of tuintafel. Kies jij voor zwart, olijfgroen of taupe? De kleur taupe zit tussen grijs en beige in waardoor hij perfect matcht met jouw tuin. De Cosiscoop XL is
Prix de vente conseillé
€ 119,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Cosiscoop XL is de grote broer van de Cosiscoop Original. De XL heeft een diameter van 20 cm en is een eyecatcher op jouw salon- of tuintafel.

Kies jij voor zwart, olijfgroen of taupe? De kleur taupe zit tussen grijs en beige in waardoor hij perfect matcht met jouw tuin. De Cosiscoop XL is eenvoudig in gebruik en werkzaam op een 190 gram gascartouche. Draai het gasblikje aan de onderzijde in de lantaarn, draai de knop open en steek met een lange aansteker de Scoop lantaarn aan. Op een blikje branden de Scoops tot 5-6 uur. Van deze Cosiscoop heb je dus avondenlang plezier.

Wil je hem tussentijds uitzetten? Geen probleem, door de bedieningsknop is hij eenvoudig te doven en kan de lantaarn de volgende keer gewoon weer aangestoken worden met een lange aansteker. Met deze lantaarn steel je de show bij vrienden en kennissen.

Alle Scoop gaslantaarns werken op een universele 190 gram prikcartouche. Let op dat je altijd een gascartouche kiest die voorzien is van een gas-stop-systeem. Mocht de gaslantaarn het contact met de cartouche verliezen gaat het gas-stop-systeem automatisch in werking.

De Cosiscoop XL wordt geleverd inclusief glas en kiezelstenen. Universele 190 gram gascartouches met veiligheidsventiel zijn te verkrijgen bij onze Cosi partners, tuincentra en bouwmarkten.

Spécifications
Marque Cosi
Série Cosiscoop
Modèle XL
EANCode 8712757472888
Couleur Primaire Vert
Carburant Propane butane
Consommation de carburant (gramme/heure) 30
Largeur du produit (cm) 20,5
Hauteur (cm) 30
Longueurt (cm) 20,5
Poids net (kg) 3,3
Garantie 2 année
Marque CE
Capacité 0,4 kW

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours