Cosiscoop Urban white

No. d'article 5801260
Ben je op zoek naar een stoere variant met een mooie combinatie van materialen? Dan is de Cosiscoop Urban echt wat voor jou. Door het gebruik van teakhout in combinatie met wit of zwart metaal, is de Urban altijd de perfecte keuze. Wil je hem tussentijds uitzetten? Geen probleem, door de
Prix de vente conseillé
€ 189,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Ben je op zoek naar een stoere variant met een mooie combinatie van materialen? Dan is de Cosiscoop Urban echt wat voor jou. Door het gebruik van teakhout in combinatie met wit of zwart metaal, is de Urban altijd de perfecte keuze.

Wil je hem tussentijds uitzetten? Geen probleem, door de bedieningsknop is hij eenvoudig te doven en kan de lantaarn de volgende keer gewoon weer aangestoken worden met een lange aansteker.

Alle Scoop gaslantaarns werken op een universele 190 gram prikcartouche. Let op dat je altijd een gascartouche kiest die voorzien is van een gas-stop-systeem. Mocht de gaslantaarn het contact met de cartouche verliezen gaat het gas-stop-systeem automatisch in werking. De kiezelstenen worden standaard meegeleverd.

Spécifications
Marque Cosi
Série Cosiscoop
Modèle Urban
Couleur Primaire Blanc
Couleur Secondaire Marron
Carburant Propane butane
Consommation de carburant 30
Largeur du produit 20
Hauteur 49,3
Longueurt 20
Poids net 6
Garantie 2 année
Marque CE

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours