Cosipillow heating cushion Solid natural 40x60 cm

No. d'article 5810060
Cosipillow warmte kussen Solid 40x60 cm Cosipillows maken frisse avonden binnen en buiten extra lang gezellig en comfortabel. De warmtekussens van Cosi beschikken over een infrarood warmte element en zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit Sunbrella stof. Dit materiaal maakt de kussens UV-, kleur-
Prix de vente conseillé
€ 129,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Cosipillow warmte kussen Solid 40x60 cm
Cosipillows maken frisse avonden binnen en buiten extra lang gezellig en comfortabel. De warmtekussens van Cosi beschikken over een infrarood warmte element en zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit Sunbrella stof. Dit materiaal maakt de kussens UV-, kleur- en schimmelbestendig, waardoor de Cosipillows zowel voor binnen- als buitengebruik geschikt zijn.

Ook binnen geniet je van de warmte van de Cosipillows. Heerlijk met een drankje op de bank of in een fauteuil, het warmtekussen maakt dat plekje op en top behaaglijk. Alle Cosipillows zijn ook nog eens eco-friendly, doordat de kussens direct op het lichaam verwarmen en hierdoor de warmte niet in de (buiten)lucht verloren gaat. Zo wordt warmte bespaard en hoeft de thermostaat binnen ook minder hoog te worden gezet.
De Cosipillows beschikken over drie warmtestanden, low 38°C, mid 45°C en high 55°C, die gemakkelijk te selecteren zijn via de warmteknop op het kussen. Met een druk op de knop wordt het infrarood warmte element geactiveerd en geniet je avonden lang van de heerlijke warmte van de Cosipillows.

Spécifications
Marque Cosi
Série Cosipillow
Modèle Solid
Couleur Primaire Beige
Largeur du produit cm 60 cm
Hauteur cm 10 cm
Longueurt cm 40 cm
Poids net kg 1.5 kg
Code EAN 8712757469659
Garantie 2 année
Marque OEKO

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours