Cosiloft 120 white frame / teak top

No. d'article 5958760
De Cosiloft 120 is een rechthoekige vuurtafel die gemakkelijk kan worden gecombineerd met een grote range lounge sets. De Loft 120 beschikt over een straight burner die genoeg ruimte geeft om al je vrienden en familie uit te nodigen voor een drankje. De Cosiloft is 80 cm breed en 120 cm lang. Deze
Prix de vente conseillé
€ 999,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Cosiloft 120 is een rechthoekige vuurtafel die gemakkelijk kan worden gecombineerd met een grote range lounge sets. De Loft 120 beschikt over een straight burner die genoeg ruimte geeft om al je vrienden en familie uit te nodigen voor een drankje. De Cosiloft is 80 cm breed en 120 cm lang. Deze vuurtafel heeft net als de Cosiloft 100 een mooi, opengewerkt aluminium frame dat gecombineerd kan worden met een van de drie tafelbladen: teak, zwart en grijs.

Het frame is in twee kleuren beschikbaar: wit voor een moderne look of zwart voor een industriële stijl. Ondanks zijn mooie loungetafel hoogte past er in de Cosiloft 120 zelfs een 5 kg gasfles. Deze zit goed verwerkt in het pure design van de Cosiloft tafel. Bij iedere Cosiloft wordt een afdekplaat voor de brander meegeleverd. Heb je de haard niet aanstaan, kan je op deze manier toch gebruik maken van het totale tafeloppervlak.

Spécifications
Marque Cosi
Couleur Primaire Blanc
Couleur Secondaire Marron
Code EAN 8712757459070
Garantie 2 année

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours