Corona update

lundi 16 mars 2020
Image titleLeestijd 1 minuut: In verband met de huidige situatie omtrent de uitbraak van COVID-19 (coronavirus) willen wij u graag informeren over de beschikbaarheid van onze producten en dienstverlening.

 DELEN | LEES MEER


Gimeg Nederland B.V. stelt alles in werking om de gezondheid van onze klanten, partners en personeel te beschermen. Wij volgen dagelijks de ontwikkelingen en daarbij zullen we de adviezen van het RIVM strikt opvolgen.

Wij hebben de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen om enige vorm van besmetting te voorkomen. Al onze vertegenwoordigers werken vanuit huis en zijn telefonisch bereikbaar. Ook hebben we onze logistiekafdeling in een tweeploegendienst ingericht. Op deze manier kunnen we iedereen blijven leveren de komende weken. Onze verkoop binnendienst is telefonisch bereikbaar en uiteraard via de mail. Mocht u een storing of reparatieopdracht hebben, dan is onze aftersales-afdeling ook gewoon bereikbaar. We proberen onze dienstverlening op een zo normaal mogelijke manier voort te zetten.

Heeft u vragen omtrent deze situatie? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon binnen Gimeg. Wij zullen er alles aan doen om uw vragen te beantwoorden.

Wij zijn te bereiken via:

Gimeg verkoop
030-6629500
sales@gimeg.nl

Gimeg aftersales
030-6629500
service@gimeg.nl

Hoe waardeert u deze blog?

Chargement en cours
Chargement en cours