Catalogus 2020

vendredi 10 avril 2020
Leestijd 1 minuut: De catalogus voor 2020 is uit! Natuurlijk hadden wij deze het liefst aan u gepresenteerd in betere omstandigheden. Normaal gesproken zou het kampeerseizoen nu echt van start gaan, maar door de uitbraak van het coronavirus loopt dit jaar alles anders. Toch hopen wij u met ons nieuwe assortiment weer te verrassen en te inspireren voor het aankomende kampeerseizoen! Met deze catalogus zijn we er helemaal klaar voor om er straks weer voor de volle 100% tegenaan te gaan. 

DELEN | LEES MEER


Hij is er weer!

Onze gloednieuwe catalogus staat weer vol met duizenden producten van onze A-merken en eigen merken. Bekijk hem snel en ontdek ons complete en gevarieerde assortiment vol noviteiten.  Bijvoorbeeld het nieuwe campingservies van Travellife, de Smart Movers van Truma en nog veel meer! Wij hebben er hard aan gewerkt om onze producten zo overzichtelijk mogelijk aan u te presenteren. In de catalogus vindt u afbeeldingen en productspecificaties waarmee u uw klanten optimaal kunt bedienen. Helemaal makkelijk: met de handige Gimeg-app kunt u de barcode van een product scannen en heeft u direct alle productinformatie bij de hand. Laat u inspireren!
Wilt u de catalogus nabestellen? Neem dan contact op met onze salesafdeling.
Telefoon: 030-6629500
E-mail
: sales@gimeg.nl

Bekijkt u de catalogus liever online? Ook dat kan! Download hem via de onderstaande link. Met onze uitgebreide catalogus bent u helemaal klaar voor het aankomende kampeerseizoen. 


WILT U DE CATALOGUS ONLINE LEZEN, KLIK DAN HIER.
Hoe waardeert u deze blog?

Chargement en cours
Chargement en cours