Carpoint extincteur à poudre BENOR BC 1kg (Vente seulement pour la Belgique)

No. d'article 7250600
Met de Carpoint poederblusser BENOR BC 1kg bent u uitgerust om een brand te blussen. U blust met de poederblusser snel en eenvoudig het vuur om schade en letsel te minimaliseren. De Carpoint poederblusser is voorzien van een montagebeugel, waarmee u de brandblusser op kunt hangen op plek van uw
Prix de vente conseillé
€ 22,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Met de Carpoint poederblusser BENOR BC 1kg bent u uitgerust om een brand te blussen. U blust met de poederblusser snel en eenvoudig het vuur om schade en letsel te minimaliseren. De Carpoint poederblusser is voorzien van een montagebeugel, waarmee u de brandblusser op kunt hangen op plek van uw voorkeur.

BC-poederblusser

De Carpoint poederblusser heeft d.m.v. het poeder een zeer groot blussend vermogen, waarmee u vele soorten brandjes kunt blussen. Een brandblusser is geschikt voor het doven van een bepaald vuur. Deze poederblusser is speciaal ontworpen voor het blussen van vuur dat valt onder brandklasse B en C. Brandklasse B staat voor vloeistoffen, zoals benzine, olie en alcohol. Klasse C staat voor gassen, zoals propaan-, butaan- en aardgas. De Carpoint poederblusser heeft een inhoud van 1 kg BC-bluspoeder én met een gewicht van 1,8 kg is de brandblusser perfect voor in de auto, caravan of op de boot. Let op: de poederblusser is niet geschikt voor brandklasse A.

Belangrijkste kenmerken

 • Geschikt voor het blussen van brandklasse B en C
 • Inclusief hangbeugel
 • Recente vervaldatum
 • Conform Belgische normen, keurmerk: BENOR
 • Perfect voor in de auto, caravan of boot
 • Afmetingen: 30 x 11 cm
 • Inhoud: 1kg

Correct functionerende brandblusser

Als u een brandblusser koopt, dan wilt u natuurlijk dat de blusser correct functioneert. In België zijn poederblussers verplicht in de auto. De Carpoint Poederblusser is geschikt voor de Belgische markt, want de brandblusser is voorzien van een BENOR-keurmerk. Met dit kwaliteitskeurmerk voldoet de Carpoint poederblusser aan de Belgische wettelijke norm. Verder heeft de Carpoint poederblusser een recente vervaldatum. De poederblusser gaat tot wel 6 jaar na deze productiedatum mee! Het is in geval van brand van belang om snel te handelen. Met deze brandblusser kunt u vertrouwen op een correcte werking en door de montagebeugel heeft u de blusser binnen handbereik.

Deze compacte poederblusser is BENOR gekeurd en neemt u gemakkelijk met u mee in de auto, caravan of op de boot.

Spécifications
Marque Carpoint
EANCode 8711293087785
Couleur Primaire Rouge
External article number 140811
Largeur du produit (cm) 10,9
Hauteur (cm) 10,1
Longueurt (cm) 29,8
Poids net (kg) 1,8
Garantie 2 année
Marque CE

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
  Chargement en cours
  Chargement en cours