Mestic glacière portable à absorption MAC-40 AC/DC, 30mbar

No. d'article 1503620
Deze mat zwarte koelbox is dé ideale toevoeging voor op de camping en tijdens een avontuurlijk dagje uit. De Mestic absorptie koelbox bied je de optimale vrijheid. Is er geen netspanning in de buurt? Met Mestic is dat geen probleem! Je schakelt eenvoudig over op gas. Zo neem je de koelbox mee naar
Prix de vente conseillé
€ 329,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Deze mat zwarte koelbox is dé ideale toevoeging voor op de camping en tijdens een avontuurlijk dagje uit. De Mestic absorptie koelbox bied je de optimale vrijheid. Is er geen netspanning in de buurt? Met Mestic is dat geen probleem! Je schakelt eenvoudig over op gas. Zo neem je de koelbox mee naar jouw droombestemming. Voor een prettig tijd op de camping of in de wildernis. Je profiteert met deze koelbox áltijd van de luxe van thuis.

 

Koelbox op stroom én gas

Deze stille absorptie koelbox van Mestic geeft je optimale vrijheid. Het absorptie koelsysteem maakt niet of nauwelijks geluid. Hij houdt zijn inhoud tot 25 graden onder de omgevingstemperatuur koel, zowel op de camping (230V) als in de auto (12V). De absorptie koelbox van Mestic is daarom ideaal om mee te nemen op vakantie of op diverse uitjes. Bovendien werkt hij ook op gas. Hierdoor heb je geen netspanning nodig. De koelbox geeft op gas dezelfde koelprestatie als op elektriciteit, dat maakt hem erg flexibel in gebruik. Voor een goede werking op gas maak je gebruik van een mix van propaan-en butaangas en een gasdruk van 30 mbar. Doordat de koelbox zowel in de auto, op netspanning en op gas werkt, is hij ideaal voor elk type vakantie en uitje. Je neemt deze koelbox probleemloos mee naar bijvoorbeeld een park of een camping off-the-grid,

 

Belangrijkste voordelen

  • Koelt tot 25℃ onder de omgevingstemperatuur
  • Geluidloos
  • Werkt op 12V, 230V en op gas
  • Door de ingebouwde waterpas staat hij gemakkelijk recht
  • Geschikt voor 2,0L flessen
  • Inhoud: 42 liter

 

Slimme koelbox

De absorptie koelbox van Mestic is gemakkelijk te plaatsen door de slimme ingebouwde waterpas. Zo weet je zeker dat de koelbox en inhoud goed op hun plek blijven. De inhoud van 42 liter maakt hem extra diep, waardoor hij ook geschikt is voor 2 liter flessen. Je hebt dus altijd de ruimte om fris -en waterflessen koud te laten staan. Daarnaast is deze koelbox ook nog eens muisstil, een absoluut voordeel. Zo geniet je van alle rust op de mooiste plekken in de natuur. Deze koelbox koelt tot 25℃ onder de omgevingstemperatuur. Dit maakt hem zeer geschikt voor een zachte zomer.

Samengevat, deze geluidloze adsorptie koelbox houdt jouw eten en drinken overal koud, zonder dat je er een nacht van wakker hoeft te liggen. Ook leuk: combineer de koelbox met de Mestic koelboxdrager blackline MCCB-300. Deze sluit feilloos aan op de koelbox en houdt de koelbox droog en schoon.

Spécifications
Marque Mestic
Modèle MAC-40
EANCode 8712757470464
Couleur Primaire Noir
Couleur Secondaire Gris
Carburant Propane butane
Consommation de carburant (gramme/heure) 12,8
Largeur du produit (cm) 52
Hauteur (cm) 47
Longueurt (cm) 48
Poids net (kg) 18,5
Garantie 2 année
Contenu (L) 42
Marque CE
Technologie de refroidissement Absorption
Matériel Aluminium
Tension d'alimentation 12/230 V
Capacité 75 W (DC) / 82 W (AC)
Consommation électrique (A) 6,3
Température Refroidit jusqu'à 20 ℃ en dessous de la température ambiante
Pression de travail (mbar) 30

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours